Billeje
Bled
Oversæt
Slovenien // Bled
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bled: Sixt biludlejning online booking

Én af de allersmukkeste destinationer i Slovenien. Så kort kunne rejsebeskrivelsen lyde for byen Bledi den nordlige del af landet. Her kommer du helt tæt på bjerge, dale og krystalblå søer. Samtidig har landsbyen flere fantastiske seværdigheder, og benytter du dig af Sixt Biludlejning i Bled, har du blot en kort køretur til destinationer som Ljubljana og Postojnagrotterne. Lej en bil allerede i dag og kom helt ind til kernen af Sloveniens umiddelbare skønhed. Din billeje i Bled kan bestilles her og nu, så du bliver helt klar til bilferien eller forretningsopholdet.

 
 • Bled/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery/Collection Service
  4260 Bled

  Ma. - Lø.09:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bled

Bledkan betegnes som en mindre landsby, da indbyggertallet ligger på omkring 11.000. Byens beliggenhed er dog intet mindre end fantastisk. Forestil dig at bo i dalen, pakket ind i bjerge og med udsigt til den legendariske Bledborg, der tiltrækker gæster fra alle egne. Middelalderborgen ligger på smukkeste vis oppe på et højdedrag, og ved foden finder du den smukke Bledsø, hvor du kan få en rask svømmetur, hvis du da ikke tropper op med fiskestangen. Du kan også vælge at snuppe robåden, så du når over på den tilstødende Bledø med Vor Frue Kirke. Her finder du ønskeklokken, og ringer du med den, siges det, at du får opfyldt et ønske. Bliv derfor ikke overrasket, hvis klokken ringer lystigt ved din ankomst til Bled. Du kan også vælge at give dig i kast med den 6 km lange vandrerute rundt om søen. Med billeje i Bled har du også flere spændende udflugtspunkter i sigte. Du har f.eks. under 1 times kørsel til Sloveniens hovedstad Ljubljana samt til Postojnagrotterne, der er en af verdens mest kendte drypstenshuler. Postojnaslottet ligger ved grotten.

Med Sixt bilen rundt i Europa

Biludlejning i Bled giver dig en fantastisk mulighed for at opleve Slovenien i dit eget tempo. Du har imidlertid også alle muligheder for at udforske de europæiske grænser, hvis du får lyst til eventyr. Inden for 2 timer kan du være i italienske Udine, mens du inden for 3 timer kan nå enten Pula i Kroatien eller Graz i Østrig. Det viser lidt af den fleksibilitet, du får ved at tage bilen med på ferie. Du bliver fri som fuglen på de europæiske landeveje. Hos Sixt får du udlejningsbiler af en førsteklasses standard, der gør dig tryg i dit valg. Vælg mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og cabrioleter hos vores kontorer i Slovenien online eller telefonisk.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice