Billeje
Sint Maarten
Oversæt
Sint Maarten
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sint Maarten: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Saint Martin og nyd den caribiske ø fra førersædet i en kvalitetsbil, der kan lejes til favorable priser hos vores forskellige Sixtkontorer. Du kan f.eks. vælge vores biludlejning i Saint Martins lufthavn eller i Philipsburg. Når du først har valgt mellem vores forskellige kontorer, er det tid til at afgøre, inden for hvilken kategori du vil finde din lejebil. Måske er drømmen en terrængående 4x4, en praktisk stationcar eller en mere smart citybil med plads til at få vind i håret samt plads på bagsædet til alle de gode køb på de lokale markeder. Med Sixt billeje på Saint Martin har du under alle omstændigheder friheden til at vælge din egen bil, dit eget tempo og ikke mindst din helt egen rute rundt på øen.

Sixt Biludlejning på Saint Martin

Når du vælger biludlejning med Sixt, satser du på den pålidelige leverandør, der har været i branchen siden 1912, og som i dag er kendt som en af verdens største leverandører af udlejningsbiler. Der er en vis charme i at køre rundt på en ø, da du oplever den særlige stemning i såvel de små landsbyer som i de større byer, og hvorfor kun binde dig til ét sted? Når du vælger billeje på Saint Martin, er vejen aldrig lang til nye oplevelser, og vi forsyner dig udelukkende med klassebiler, der holder kadencen. Du betaler dog ikke ekstra for kvalitet hos Sixt. Hav øje for, at Saint Martin har en regntid, hvor vejene kan være svært fremkommelige. Men derudover svarer færdselsreglerne stort set til de europæiske regler. Trafikken kan typisk godt være ret slem mellem kl. 16.00 og 19.00, så måske er det i dette særlige tidsrum, at du skal parkere bilen, tage en lille dukkert og nyde en god middag på en af restauranterne.

SaintMartin, øen der har det hele

Saint Martin er Caribien, når det er bedst, da pakken både byder på strande, luksusliv, natteliv samt tropiske strande. Tag en dukkert i det lyseblå hav, nyd en cocktail under en palme og slå dig løs blandt de mange fornøjelser.  Som på mange andre tropiske destinationer er økoturismen kommet til Caribien. Tag med på ture og se udstillinger om det sarte dyreliv og planteliv, og ikke mindst livet i havet. Kør herefter videre i din udlejningsbil til Loterie Farm, hvor du stadig i luksuriøse omgivelser kan suge til dig af viden om livet i Caribien. Øen er opdelt i en hollandsk del og en fransk del. Kør f.eks. til den franske hovedstad, Marigot og gør dine indkøb på det lokale marked eller slå en handel af i de skønne butikker i det toldfrie område. Lejer du din bil i Philipsburg, kan du komme rundt til de historiske seværdigheder fra den hollandske kolonitid. Fortidens økonomiske eventyr fra sukkerørshandelen skabte disse særegne arkitektoniske perler. Man byggede også Fort Amsterdam,samtidig med at englænderne rejste Fort Willem I. Med biludlejning i Saint Martin kan du nå at se hele øen, og der er en god chance for, at du falder for dens charme undervejs.

 

Områder med Sixt stationer

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice