Billeje
Victoria
Oversæt
Seychellen // Victoria
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Victoria: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til Seychellerne, er Sixt Biludlejning i Victoria klar til at udleje en førsteklasses bil til dig. Paradiset Seychellerne ligger øst for kontinentet Afrika og er omringet af Det Indiske Ocean. Med en udlejningsbil fra Sixtkontoret i Victoria starter du ud på den nordøstlige del af hovedøen og kan hurtigt tage videre til de mange skønne seværdigheder. Nyd friheden til at køre derhen, hvor du vil og til at tage pauser, når det passer dig. Seychellerne byder på magiske strande og afslapning, men også interessante kulturelle oplevelser og uforglemmelige øjeblikke under havets overflade. Sixtteamet hjælper dig med at få mest ud af dit bileventyr.

 
 • Seychellerne Mahe/Beau Vallon
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  Ma. - Sø.08:30 - 20:00
  Helligdag08:30 - 20:00
  Book ved denne station

 • Seychellerne Mahe/Beau Vallon

  Sixt Billeje
  St Louis Road/Macouti House
  62555 Victoria

  Ma. - Sø.08:30 - 20:00
  Helligdag08:30 - 20:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Victoria

Øgruppen Seychellerne består af ca. 90 fantastiske øer, og når du lejer en bil i Victoria, får du friheden til at se hovedøens seværdigheder i dit eget tempo. Naturen er en af øens primære attraktioner, og du finder flere spektakulære udsigter i og omkring Victoria, som du nemt når i en udlejningsbil. En ferie på Seychellerne er naturligvis ikke komplet uden besøg på nogle af de magiske strande. Sæt f.eks. kurs mod den vidunderlige, hvide palmestrand Anse á la Mouche eller den lange, fredelige palmestrand Anse aux Pins i din bil fra Sixt Biludlejning i Victoria. Havnebyen Victoria har desuden sin andel af kulturelle attraktioner, som er værd at besøge, f.eks. Seychellernes Nationalmuseum i byens centrum samt det historiske uretårn og det franske kulturcenter. Uanset hvor du planlægger at foretage dig med billeje i Victoria, så vil erfarne Sixt hellere end gerne være din biludlejer og guide på rejsen.

Oplev paradiset i en moderne og komfortabel Sixtbil

Sixts billeje i Victoria er en behagelig og nem måde at organisere transporten på din næste rejse. Det er ikke mindst hurtigt og enkelt at booke drømmebilen online, telefonisk eller via Sixts app, men det venlige Sixtpersonale tager også gladeligt imod dig ved kontoret i Victoria eller i lufthavnen ved din ankomst. Du finder køretøjer tilgængelige i en række størrelser ved Sixt Biludlejning i Victoria, alt fra praktiske økonomibiler og rummelige 4x4 til komfortable stationcars. Alle Sixtbilerne er desuden nye modeller fra verdenskendte bilproducenter, som jævnligt serviceres. Derudover tilbyder Sixt bl.a. dækning af flere førere, GPS navigation og meget andet tilbehør og tjenester. Ubegrænset kilometertal er ligeledes en del af pakken, hvilket betyder, at du kan udforske mest muligt af den dejlige ø. Sixt ønsker dig en uforglemmelig ferie på Seychellerne.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice