Billeje
Senegal
Oversæt
Senegal
Ændre personlige oplysninger

Billeje Senegal: Sixt Rent a Car

Sixt Biludlejning i Senegal bliver dit startpunkt for en fantastisk rejse i pulserende og farverige Vestafrika. Landet ligger ud til Atlanterhavet og er det mest vestligt placerede på det afrikanske kontinent. Du har udsigt til en spændende bilrejse, hvor du kan nyde dejlige strande og enestående naturoplevelser samt fascinerende kultur og historie, når du besøger Senegal. Bestil din moderne og prisvenlige Sixtbil og start rejsen i hovedstaden Dakar. Sixt er en af verdens førende biludlejere med over 100 års erfaring inden for branchen, og med vores ekspertise kan vi i dag tilbyde førsteklasses kvalitetsbiler og udstyr til Senegalrejsen, så vælg en af Sixts løsninger inden for prisvenlig billeje.

Sixt Biludlejning i Senegal

Når du vælger Sixt billeje i Senegal, kan du frit opdage det spændende land i dit eget tempo. Du bør være lidt ekstra opmærksom på trafikken i pulserende Senegal og huske at have lygterne tændt i skumringen og om natten, da mange veje i Senegal kan være svagt oplyste. Udover at køre rundt i den livlige hovedstad Dakar, hvor du bl.a. kan besøge interessante House of Slaves og de mange farverige markeder, kan du også vove dig længere væk, for at se alt det, landet har at byde på. Tilbring tid ved de berømte smukke strandarealer med de røde klipper tæt ved Dakar, f.eks. dejlige Toubab Dialao, eller kør sydpå, hvor strandene er større og mindre overfyldte, såsom Petite Côte. Tag desuden gerne udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Senegal til nogle af landets vidunderlige naturområder, bl.a. reservatet Fathala, eller besøg den unikke lyserøde sø Lac Rose, som får sin farve af det høje saltindhold. Du får kort sagt stor værdi ud af en Sixtbil.

Lej en bil i Senegal

Sixtkontorerne i Senegal har et stort udvalg af biler til rådighed for udlejning, såsom smarte økonomibiler, praktiske stationcars og luksus sportsvogne. Vælg stilen og størrelsen på bilen, der passer dig og dit rejseselskab, og bestil køretøjet online eller pr. telefon. Du kan desuden nemt inkludere tjenester eller ekstraudstyr til din billeje i Senegal, bl.a. GPS navigation. Mangler du information omkring Sixts produkter, vores virksomhed eller om bestillingen, så kontakt os meget gerne.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice