Billeje i Winterthur

 

Mest populære i Winterthur

* Priserne er udregnet den 05.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Singen der starter den 12.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Winterthur

Sixt Biludlejning i Winterthur

Sixt Biludlejning i Winterthur

Lej en bil i Winterthur og stift bekendtskab med Schweiz’ sjettestørste by. Her kan du nyde attraktive museer, seværdige vandfald, ligesom du både kan nyde de mange friluftsaktiviteter i det alperige område og storbyoplevelser i Zürich, der ligger i kort afstand fra Winterthur. Med biludlejning i Winterthur giver Sixt dig alle forudsætninger for at rejse rundt i et område, der taler til alle dine sanser. Book derfor din billeje i Winterthur allerede i dag, så du kan fokusere på oplevelserne, der venter. Går turen til Winterthur i Schweiz, lander du i den nordlige del af landet, nærmere betegnet Zürichkantonen. Winterthur er i dag kendt som en rigtig driftig uddannelsesby, der er proppet med kulturtilbud. Du kan f.eks. nyde byens kunstmuseum, der har en af Schweiz’ bedste kunstsamlinger, ligesom du kan tage forbi fotomuseet, der fremviser aktuelle fotoudstillinger af diverse kunstnere. Du kan også slentre gennem bykernen og lade tankerne vandre tilbage til Middelalderen. Med biludlejning i Winterthur har du dog også mulighed for at bevæge dig uden for bygrænsen. Du kan f.eks. sigte modnaturområdet Thurauen, hvor du får mulighed for at nyde udsigten til Rhinen, ligesom du kan både vandre og cykle i det natursmukke og kuperede terræn. Du kan også køre mod Schloss Laufen am Rheinfall og nyde det enestående vandfald. Med biludlejning i Winterthur er det også oplagt at tage videre ind mod Zürich, der ligger godt en halv times kørsel fra Winterthur.
Find din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning Billeje i Winterthur kan bookes over nettet eller telefonen, og det er helt op til dig at vælge den ønskede bilkategori. Vælg f.eks. en økonomibil, stationcar, 4x4 eller sportsvogn til turen gennem Winterthur. Går du ind på vores forskellige stationer i området, får du straks et overblik over alle mulighederne. Du skal blot huske på, at du ikke kan bestille en bestemt model, men derimod vælger du ud fra de aktuelle kategorier. Udlejningsbilerne hos Sixt holder en utrolig høj standard, og flere af bilerne er under 1 år gamle, når du lejer dem. Vi giver dig også mulighed for at tilvælge en GPS eller andre former for ekstraudstyr, der er med til at skabe tryghed og komfort på de schweiziske veje. Har du spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Som et af verdens største biludlejningsfirmaer har vi her hos Sixt altid dig som førsteprioritet. Ses vi i Schweiz?
Show more

Godt at vide når du lejer i Winterthur

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Winterthur?
For at leje bil hos SIXT i Winterthur skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Winterthur.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Winterthur?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Winterthur. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 607 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Winterthur

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Winterthur?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Winterthur?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Winterthur?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Winterthur

Vis mere