Billeje
Winterthur
Oversæt
Schweiz // Winterthur
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Winterthur: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Winterthur og stift bekendtskab med Schweiz’ sjettestørste by. Her kan du nyde attraktive museer, seværdige vandfald, ligesom du både kan nyde de mange friluftsaktiviteter i det alperige område og storbyoplevelser i Zürich, der ligger i kort afstand fra Winterthur. Med biludlejning i Winterthur giver Sixt dig alle forudsætninger for at rejse rundt i et område, der taler til alle dine sanser. Book derfor din billeje i Winterthur allerede i dag, så du kan fokusere på oplevelserne, der venter.

 
 • Winterthur
  St. Gallerstrasse 170
  8404 Winterthur

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Winterthur

  Sixt Billeje
  St. Gallerstrasse 170
  8404 Winterthur

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Winterthur

Går turen til Winterthur i Schweiz, lander du i den nordlige del af landet, nærmere betegnet Zürichkantonen. Winterthur er i dag kendt som en rigtig driftig uddannelsesby, der er proppet med kulturtilbud. Du kan f.eks. nyde byens kunstmuseum, der har en af Schweiz’ bedste kunstsamlinger, ligesom du kan tage forbi fotomuseet, der fremviser aktuelle fotoudstillinger af diverse kunstnere. Du kan også slentre gennem bykernen og lade tankerne vandre tilbage til Middelalderen. Med biludlejning i Winterthur har du dog også mulighed for at bevæge dig uden for bygrænsen. Du kan f.eks. sigte mod naturområdet Thurauen, hvor du får mulighed for at nyde udsigten til Rhinen, ligesom du kan både vandre og cykle i det natursmukke og kuperede terræn. Du kan også køre mod Schloss Laufen am Rheinfall og nyde det enestående vandfald. Med biludlejning i Winterthur er det også oplagt at tage videre ind mod Zürich, der ligger godt en halv times kørsel fra Winterthur.

Find din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning

Billeje i Winterthur kan bookes over nettet eller telefonen, og det er helt op til dig at vælge den ønskede bilkategori. Vælg f.eks. en økonomibil, stationcar, 4x4 eller sportsvogn til turen gennem Winterthur. Går du ind på vores forskellige stationer i området, får du straks et overblik over alle mulighederne. Du skal blot huske på, at du ikke kan bestille en bestemt model, men derimod vælger du ud fra de aktuelle kategorier. Udlejningsbilerne hos Sixt holder en utrolig høj standard, og flere af bilerne er under 1 år gamle, når du lejer dem. Vi giver dig også mulighed for at tilvælge en GPS eller andre former for ekstraudstyr, der er med til at skabe tryghed og komfort på de schweiziske veje. Har du spørgsmål til vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Som et af verdens største biludlejningsfirmaer har vi her hos Sixt altid dig som førsteprioritet. Ses vi i Schweiz?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice