Billeje
Vernier
Oversæt
Schweiz // Vernier
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vernier: Sixt biludlejning online booking

Få lidt mere ud af dit ophold i Schweiz via investeringen i en pålidelig kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Vernier. Den lille by Vernier er beliggende i den vestlige del af landet og ved floden Rhone. Udforsk den smukke by eller tag på opdagelse i den schweiziske kanton Genève og dens vidunderlige natur. Du kan naturligvis også styre Sixtbilen mod større byer såsom Genève eller den charmerende by Lausanne, hvor kulturelle og historiske oplevelser samt fantastiske restauranter og shoppemuligheder venter i en spændende kombination. Når du foretager Sixt billeje i Vernier, bestemmer du helt selv, hvad der skal ske på din rejse. Foretag pauser, når det passer dig, og tag på opdagelse i naturen, helt på dine præmisser.

 
 • Genève (Genf) Vernier
  Route de Vernier 138
  1214 Vernier

  Ma. - Fr.08:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Genève (Genf) Vernier

  Sixt Billeje
  Route de Vernier 138
  1214 Vernier

  Ma. - Fr.08:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vernier

Vernier er omgivet af smuk natur, og grænserne til Frankrig og Italien ligger kun en kort køretur væk. Sixt billeje i Vernier gør det nemt at besøge den herlige bypark Pointe de la Jonction, hvor floderne Rhone og Arve mødes, og som er ideel til en hyggelig picnic, men du kan imidlertid også vælge at køre mod Verniers sjove og interessante skateboardmuseum Pulp68. Forretningsrejsende har ikke langt ind til centrale Genève, hvor du bl.a. kan se Europas højeste springvand Jet d%u2019Eau ved Quai du Général Guisan, måske spotte kendte ved FN%u2019s hovedkontor og opleve det interaktive Røde Kors museum, der fortæller om organisationens vigtige rolle og interessante historie. Mulighederne er næsten uendelige for eventyr, når du lejer bilen ved Sixt Biludlejning i Vernier.

Mange års erfaring er lig med høj kvalitet hos Sixt

Sixt var et af de første biludlejningsfirmaer til at etablere sig på verdensplan og har mere end 100 års erfaring inden for branchen. Det betyder også, at Sixtteamet har kapaciteten til at skræddersy din biloplevelse i Vernier helt efter dine ønsker og behov, og at vi altid tildeler dig en komfortabel udlejningsbil af høj kvalitet på rejsen. Hos Sixt har du naturligvis også mulighed for at bestille ekstraudstyr, såsom en autostol, særlige bagageløsninger eller GPS navigation, men kan derudover også registrere yderligere en fører på lejekontrakten eller nyde ubegrænset kilometertal. Med en Sixtbil går du ikke glip af noget på rejsen og bestemmer tempoet for din tur. Tag f.eks. på opdagelse i en rummelig stationcar eller minibus eller nyd opholdet i en luksus sportsvogn eller praktisk økonomibil. Du vælger selv, hvad du har brug for på rejsen, når du booker hos Sixt Biludlejning i Vernier.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice