Billeje i Triesen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Triesen

Sixt Biludlejning i Triesen

Sixt Biludlejning i Triesen

Lej en bil i Triesen og oplev en af Liechtensteins charmerende byer, der er rig på historie og panoramaudsigter i alperne. Med billeje i Triesen via Sixt kan du nå hurtigt rundt til alpetoppe og historiske seværdigheder, ligesom du får chancen for både at køre rundt i resten af Liechtenstein og tage smutture til Schweiz og Zürich. Med Sixt biludlejning i Triesen er du i trygge hænder, da du får adgang til førsteklasses udlejningsbiler og en kundeservice, der er toptunet til at give dig den optimale rejseform. Tag et kig på vores hjemmeside og bestil den ønskede bilkategori allerede i dag. Fyrstendømmet Liechtenstein ligger klemt inde mellem Østrig og Schweiz, og mange har måske en tendens til at overse denne lille perle, der er et af verdens mindste lande. Men med billeje i Triesen får du en god base for både at nyde den østlige del, der er præget af alperne, samt den vestlige del med Rhinen. Når du kører gennem landet kan du kort sagt både nyde de frodige landskaber og de smukke bjergtinder, der troner i mere end 2000 meters højde, for ikke at tale om dalområderne. Triesen er en af de ældste lokaliteter i Liechtenstein og huser mange historisk interessante bygninger, såsom kirker og kapeller. Med biludlejning i Triesten kan du også nemt nyde alverdens friluftsaktiviteter, såsom vandreture i den ældre bydel, der ligger oppe i højderne. Er du eventyrlysten, ligger det også lige for at tage en dagsudflugt til Zürich, der ligger under halvanden times kørsel fra Triesen. Book din udlejningsbil i dag og tag på opdagelse i Liechtenstein.
Sixt Biludlejning i hele verden

Sixt Biludlejning i hele verden

Det er ikke noget særsyn at se det velkendte Sixt skilt under rejsen, idet vi har stationer over det meste af verden. Tjek derfor vores stationer i Triesen og omegn og find den station, der ligger ideelt i forhold til dine rejsedrømme. Sixtudlejnings princip er, at du får tilbudt førsteklasses biler til rimelige priser. Lav gerne en prissammenligning af de forskellige biludlejningstilbud og tjek, hvor meget du egentlig får med Sixt. Kategorierne omfatter både økonomibiler, stationcars, cabrioleter, 4x4 og sportsvogne, og det er ud fra disse kategorier, at du booker din bil. Billeje i Triesen giver dig også mulighed for at forsyne bilen med det ønskede ekstraudstyr. Det kunne f.eks. være en GPS, så du kan navigere sikkert rundt mellem Østrig, Schweiz og ikke mindst Liechtenstein. Tjek gerne tilbuddene.
Show more
Godt at vide når du lejer i Triesen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Triesen?
For at leje bil hos SIXT i Triesen skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Triesen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Triesen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Triesen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 8 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

MINI Cooper S
MINI Cooper S
MB A-Klasse
MB A-Klasse
MINI Cabrio
MINI Cabrio
Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet
Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
BMW iX
BMW iX
Mercedes-AMG GLE 53 Coupé
Mercedes-AMG GLE 53 Coupé
FAQs om lejemål i Triesen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Triesen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Triesen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Triesen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Triesen

Vis mere