Billeje
Triesen
Oversæt
Schweiz // Triesen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Triesen: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Triesen og oplev en af Liechtensteins charmerende byer, der er rig på historie og panoramaudsigter i alperne. Med billeje i Triesen via Sixt kan du nå hurtigt rundt til alpetoppe og historiske seværdigheder, ligesom du får chancen for både at køre rundt i resten af Liechtenstein og tage smutture til Schweiz og Zürich. Med Sixt biludlejning i Triesen er du i trygge hænder, da du får adgang til førsteklasses udlejningsbiler og en kundeservice, der er toptunet til at give dig den optimale rejseform. Tag et kig på vores hjemmeside og bestil den ønskede bilkategori allerede i dag.

 
 • Triesen/LI Zustellservice

  Sixt Billeje
  Zustellservice
  . Triesen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Triesen

Fyrstendømmet Liechtenstein ligger klemt inde mellem Østrig og Schweiz, og mange har måske en tendens til at overse denne lille perle, der er et af verdens mindste lande. Men med billeje i Triesen får du en god base for både at nyde den østlige del, der er præget af alperne, samt den vestlige del med Rhinen. Når du kører gennem landet kan du kort sagt både nyde de frodige landskaber og de smukke bjergtinder, der troner i mere end 2000 meters højde, for ikke at tale om dalområderne. Triesen er en af de ældste lokaliteter i Liechtenstein og huser mange historisk interessante bygninger, såsom kirker og kapeller. Med biludlejning i Triesten kan du også nemt nyde alverdens friluftsaktiviteter, såsom vandreture i den ældre bydel, der ligger oppe i højderne. Er du eventyrlysten, ligger det også lige for at tage en dagsudflugt til Zürich, der ligger under halvanden times kørsel fra Triesen. Book din udlejningsbil i dag og tag på opdagelse i Liechtenstein.

Sixt Biludlejning i hele verden

Det er ikke noget særsyn at se det velkendte Sixt skilt under rejsen, idet vi har stationer over det meste af verden. Tjek derfor vores stationer i Triesen og omegn og find den station, der ligger ideelt i forhold til dine rejsedrømme. Sixt udlejnings princip er, at du får tilbudt førsteklasses biler til rimelige priser. Lav gerne en prissammenligning af de forskellige biludlejningstilbud og tjek, hvor meget du egentlig får med Sixt. Kategorierne omfatter både økonomibiler, stationcars, cabrioleter, 4x4 og sportsvogne, og det er ud fra disse kategorier, at du booker din bil. Billeje i Triesen giver dig også mulighed for at forsyne bilen med det ønskede ekstraudstyr. Det kunne f.eks. være en GPS, så du kan navigere sikkert rundt mellem Østrig, Schweiz og ikke mindst Liechtenstein. Tjek gerne tilbuddene.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice