Billeje
Tessin
Oversæt
Schweiz // Tessin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tessin: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Tessin, hvis du ønsker at rejse rundt i en af Schweiz’ mest fantastiske kantoner, også kendt som Ticino. Du er ankommet til et sted, hvor der både er palmer, bjergtinder, storbyer og middelalderborge. Området spiller kort sagt på mange facetter, hvilket blot gør det mere interessant at tage på rundrejse. Med billeje i Tessin kan du både nyde verdensarv, verdensberømte søer og vilde naturscenarier, så tag med os til Tessin. Kontakt Sixt Biludlejning i Tessin allerede i dag.

 
 • Lugano Paradiso
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Lugano Paradiso

  Sixt Billeje
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Tessin

Tessin kendes også som Ticino, og den schweiziske kanton ligger for foden af alperne ved floden af samme navn. Kantonen omfatter bl.a. egne som Bellizona, Lake Maggiore, Lake Lugano og Mendrisiotto. Med denne destination kan du stille bilen et kort øjeblik og tag med i kabelbanen, der fører dig over de smukke bjergtinder. Eller du kan nyde de smukke udsigtspunkter ved søer som Lake Lugano og Lake Maggiore, hvor middelhavsstemningen presser sig på for hvert minut. Med billeje i Tessin kan du imidlertid også tage på udflugter i nationalparker som Breggia Gorge Park og Adula Park, ligesom middelalderborgene i Bellinzola er et must see. De tre borge Castelgrande, Montebello og Sasso Corbaro er alle klassificeret som værende verdensarv af UNESCO. Er du til vingårde, er det også en mulighed, ligesom Lugano er en af de storbyer, du bør besøge på din rute. Ellers gælder det bare om at nyde friheden, så lad eventyrlysten råde dig.

Et af verdens største biludlejningsfirmaer

Vælger du Sixt biludlejning i Tessin, stifter du bekendtskab med et af verdens største biludlejningsfirmaer. Et tysk udlejningsfirma fra 1912, der nu har slået rod over alt på verdensplan. Med udlejningsbiler som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne får du adgang til et førsteklasses katalog, hvor bilerne altid holder en utrolig høj standard. Bilerne har f.eks. typisk ikke kørt mere end 25.000 km, ligesom vi tilbyder dig nyere modeller. Bemærk, at det ikke er muligt at reservere en bestemt bilmodel, men derimod udelukkende den ønskede kategori.

Vi har også styr på ekstraudstyret

Hos Sixt Biludlejning har vi altid øje for dine behov, og vi ønsker ligeledes at sende dig sikkert ud på de schweiziske veje. Vi tilbyder dig derfor både rådgivning og ekstraudstyr, der bl.a. omfatter GPS navigation. Udstyret kan variere fra station til station, ligesom enkelte stationer tilbyder en 24 timers service og apps til valg af udlejningsbilen. Tag derfor et kig på hjemmesiden.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice