Billeje i Lugano

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Lugano

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lugano Paradiso der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lugano

Sixt Biludlejning i Lugano

Sixt Biludlejning i Lugano

Lej en bil i Lugano, hvis du ønsker en bilferie i det sydøstlige Schweiz. Det er en perfekt rejseform til såvel weekendopholdet som forretningsrejsen. Med biludlejning i Lugano kan du trille forbi nogle af Europas smukkeste søer, ligesom bjergtinderne danner den smukkeste ramme for turen. Begiv dig ud i den friske bjergluft eller oplev storbystemningen i Lugano, der er italiensktalende. Book din billeje i Lugano allerede i dag og kom godt fra start, når din kør selv ferie tager udgangspunkt i det smukke Schweiz. Vælger du Lugano som destination, lander du i det sydøstlige Schweiz, om end området er italiensktalende. Du får således det perfekte mix mellem italiensk kultur og schweizisk skønhed. Lugano ligger i øvrigt blot omkring en times kørsel fra Milano, hvilket derfor er en oplagt udflugtsmulighed. Med billeje i Lugano har du i det hele taget alverdens muligheder. Du kan køre langs verdenskendte søer som Lake Como, Lake Lugano og Lake Maggiore, mens du også kan køre til det maleriske landskab i Gandria. Et andet udflugtspunkt kunne være lilleputlandet i Melide eller en af de mange bjergtinder i området, såsom San Salvatere og Monte Bré. Lugano og omegn er rig på oplevelser, så tag af sted i din Sixtbil og opleveventyret på nærmeste hold. Når du først har afhentet din udlejningsbil, vælger du frit, om du skal køre små ture eller vil krydse landegrænser.
Hvordan kan Sixt hjælpe dig?

Hvordan kan Sixt hjælpe dig?

Et land som Schweiz er oplagt til en bilferie, hvor du det ene øjeblik ruller gennem små bjerglandsbyer med deres unikke delikatesser for kort tid efter at parkere bilen i en af områdets større byer. Dét er charmen ved at vælge billeje i Lugano, hvor porten til Europa står åben. Hos Sixt Biludlejning i Lugano kan du alt efter station vælge mellem kategorier såsom 4x4, stationcars, cabrioleter, sportsvogne, økonomibiler og varevogne. Vi kan også hjælpe dig med at udstyre bilerne med det ønskede ekstraudstyr. Reservér over nettet eller pr. telefon. En vigtig detalje, du skal huske på, er, at du booker ud fra den ønskede bilkategori og ej ud fra specifikke modeller.
Ekspertisen hos Sixt

Ekspertisen hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning er vi altid klar til at rådgive dig om den ønskede station, ligesom vi kender udlejningsbranchen ud og ind. Vi har været en af verdens førende aktører siden 1912 og har i dag stationer over det meste af verden. Test os gerne allerede i dag!
Show more
Godt at vide når du lejer i Lugano
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lugano?
For at leje bil hos SIXT i Lugano skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lugano.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lugano?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lugano. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 175 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Køretøjet
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

MINI Cooper S
MINI Cooper S
MB A-Klasse
MB A-Klasse
MINI Cabrio
MINI Cabrio
Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet
Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Cabriolet
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
BMW iX
BMW iX
Mercedes-AMG GLE 53 Coupé
Mercedes-AMG GLE 53 Coupé
FAQs om lejemål i Lugano
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lugano?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lugano?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lugano?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lugano

Vis mere