Billeje
Lugano
Oversæt
Schweiz // Lugano
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lugano: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Lugano, hvis du ønsker en bilferie i det sydøstlige Schweiz. Det er en perfekt rejseform til såvel weekendopholdet som forretningsrejsen. Med biludlejning i Lugano kan du trille forbi nogle af Europas smukkeste søer, ligesom bjergtinderne danner den smukkeste ramme for turen. Begiv dig ud i den friske bjergluft eller oplev storbystemningen i Lugano, der er italiensktalende. Book din billeje i Lugano allerede i dag og kom godt fra start, når din kør selv ferie tager udgangspunkt i det smukke Schweiz.

 
 • Lugano Paradiso
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Lugano Paradiso

  Sixt Billeje
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lugano

Vælger du Lugano som destination, lander du i det sydøstlige Schweiz, om end området er italiensktalende. Du får således det perfekte mix mellem italiensk kultur og schweizisk skønhed. Lugano ligger i øvrigt blot omkring en times kørsel fra Milano, hvilket derfor er en oplagt udflugtsmulighed. Med billeje i Lugano har du i det hele taget alverdens muligheder. Du kan køre langs verdenskendte søer som Lake Como, Lake Lugano og Lake Maggiore, mens du også kan køre til det maleriske landskab i Gandria. Et andet udflugtspunkt kunne være lilleputlandet i Melide eller en af de mange bjergtinder i området, såsom San Salvatere og Monte Bré. Lugano og omegn er rig på oplevelser, så tag af sted i din Sixtbil og oplev eventyret på nærmeste hold. Når du først har afhentet din udlejningsbil, vælger du frit, om du skal køre små ture eller vil krydse landegrænser.

Hvordan kan Sixt hjælpe dig?

Et land som Schweiz er oplagt til en bilferie, hvor du det ene øjeblik ruller gennem små bjerglandsbyer med deres unikke delikatesser for kort tid efter at parkere bilen i en af områdets større byer. Dét er charmen ved at vælge billeje i Lugano, hvor porten til Europa står åben. Hos Sixt Biludlejning i Lugano kan du alt efter station vælge mellem kategorier såsom 4x4, stationcars, cabrioleter, sportsvogne, økonomibiler og varevogne. Vi kan også hjælpe dig med at udstyre bilerne med det ønskede ekstraudstyr. Reservér over nettet eller pr. telefon. En vigtig detalje, du skal huske på, er, at du booker ud fra den ønskede bilkategori og ej ud fra specifikke modeller.

Ekspertisen hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning er vi altid klar til at rådgive dig om den ønskede station, ligesom vi kender udlejningsbranchen ud og ind. Vi har været en af verdens førende aktører siden 1912 og har i dag stationer over det meste af verden. Test os gerne allerede i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice