Billeje
Lausanne
Oversæt
Schweiz // Lausanne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lausanne: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Lausanne, hvis du har en drøm om at nyde synet af de schweiziske og franske alper, samtidig med at du passerer idylliske landsbymiljøer og dynamiske metropoler som Lausanne og Genève. Schweiz er en drømmedestination, hvis du vil kombinere kærligheden til naturen med den dynamiske storbypuls, og med biludlejning i Lausanne gennem Sixt får du et perfekt startskud. Er du interesseret i billeje i Lausanne, kan du allerede i dag booke den udlejningsbil, der fører dig langs søer og bjergtinder.

 
 • Lausanne

  Sixt Billeje
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.08:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lausanne

Schweiziske Lausanne ligger geografisk set i den fransktalende Vaudkanton, blot 1 times kørsel fra Genève. Lausanne er en af Schweiz’ mest fremtrædende byer, og det skyldes ikke mindst, at den olympiske komité har base i byen, hvorfor den olympiske ånd kan spores overalt i byen. Du kan f.eks. gå på opdagelse i legenes historie på byens olympiske museum. Byen huser dog også flere andre interessante museer, der står i kunstens tegn, ligesom du kan besøge den gotiske Notre Dame katedral. Vælger du billeje i Lausanne, har du også alle muligheder for at tage på rundtur til nabobyerne. Hvad med en smuttur til Genève med seværdigheder som Røde Kors Museet, FN’s hovedbygning, The Broken Chair monumentet og Jet d’Eau? Du har også en unik chance for at nyde synet af Genèvesøen. Et andet interessant udflugtsmål kunne være den franske OL by, Grenoble, der også er kendt som lidt af et skiparadis. Med Sixt biludlejning i Lausanne har du kort sagt alle muligheder for at tage på rundrejse i såvel den schweiziske som den franske kultur, ligesom både søerne og alperne venter i nærområdet.

Sixt er dit biludlejningsselskab

Sixt biludlejning er sat i verden for at give dig den bedste oplevelse på landevejene. Flyv direkte til Lausannes lufthavn, så du er frisk og udhvilet, og hent herefter din udlejningsbil på den ønskede station. Måske i selve lufthavnen eller inde i bykernen. Det giver dig rig mulighed for at opdage de mange perler, der venter i området. Lad eventyrlysten styre dig eller læg en detaljeret plan for, hvad du skal se. Valget er dit.

Bestil den ønskede bilkategori

Med Sixt kan du leje biler som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne, cabrioleter samt varevogne, og det er vigtigt for os at understrege, at du booker ud fra disse kategorier og ej specifikke modeller. Til gengæld kan du vælge masser af ekstraudstyr, når du booker online eller via telefonen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice