Billeje
Basel
Oversæt
Schweiz // Basel
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Basel: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i en af Schweiz` topdestinationer, Basel, og få et godt kendskab til alle de forrygende seværdigheder i storbyen, der kaldes for landets kunstmekka. Er du interesseret i også at besøge andre af Schweiz` storbyer, bliver udlejningsbilen din nye bedste ven. Start motoren og tag på rundtur i byer som Basel, Luzern og Zürich. Eller måske krydser du grænsen til Frankrig og Tyskland? Book biludlejning i Basel gennem Sixt, der er en af verdens største aktører inden for biludlejning. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag pr. telefon eller via vores hjemmeside.

 
 • Basel Lufthavn
  Euroairport
  4030 Basel

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:30 - 22:00
  Sø.08:30 - 23:00
  Helligdag08:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Basel Bad Banegård
  Schwarzwaldallee 242
  4058 Basel

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.07:30 - 12:00
  Book ved denne station

 • Basel Lufthavn

  Sixt Billeje
  Euroairport
  4030 Basel

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:30 - 22:00
  Sø.08:30 - 23:00
  Helligdag08:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Basel Bad Banegård

  Sixt Billeje
  Schwarzwaldallee 242
  4058 Basel

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.07:30 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Basel

Billeje i Basel bringer dig til Schweiz` tredjestørste by, der ligger i det nordvestlige Schweiz. Du får her den perfekte base, hvis du ønsker at krydse den franske og tyske grænse. Basels Lufthavn Euro Airport betjener foruden Basel også franske Mulhause og tyske Freiburg. Bliver du i Basel, kan du forvente dig et møde med en storby, der emmer af kultur. Byen har mere end 40 museer, der både sender dig forbi arkitekturens verden samt kunstmiljøet. Et af de mest prominente museer i byen er Museum Jean Tinguely. Basel præges dog også af smukke kirker som Münster Katedralen og ikke mindst broer, der fører dig hen over Rhinen. Broerne forbinder bydelene Klein Basel og Gross Basel, der er spækkede med hyggelige markedspladser. Basel ligger ikke kun ideelt for dig, der vil videre til Frankrig og Tyskland, men også for dig, der vil have mere Schweiz. Med billeje i Basel har du f.eks. kun omkring 1 times kørsel til Luzern og Zürich, ligesom du nemt når både Lausanne og Genève.

Økonomibil, sportsvogn eller en stationcar?

Sixt Biludlejning i Basel omfatter flere stationer, så du bør blot vælge den station, der ligger bedst i forhold til dine destinationer. Alt afhængigt af valget kan du vælge mellem kategorier såsom økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter, varevogne samt stationcars og 4x4. Det giver dig rig mulighed for at vælge den bilkategori, der passer bedst til din storbyrejse eller forretningsopholdet. Husk, at bilerne også kan udstyres med ekstraudstyr. Det kunne f.eks. være GPS navigation eller autostole til familiens mindste. Du bør også have øje for, at de forskellige stationer kan tilbyde forskellige services, såsom 24 timers returnering og bestilling via mobilapp. Med Sixt får du en leverandør af udlejningsbiler, der har været i branchen siden 1912, og som udelukkende tilbyder førsteklasses udlejningsbiler. Vælg derfor trygt Sixt Biludlejning i Basel og omegn!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice