Billeje
Altenrhein
Oversæt
Schweiz // Altenrhein
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Altenrhein: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i schweiziske Altenrhein, hvor du befinder dig noget nær i Europas navle. Herfra kan du nå både til Tyskland, Liechtenstein, Østrig, ligesom du kan fortsætte turen ind i det smukke Schweiz, hvis bjergtinder og smukke søer kan tage pusten fra enhver. Med biludlejning i Altenrhein bliver du kort sagt fuldstændig klar til at opleve nogle af Schweiz` smukkeste naturseværdigheder samt de idylliske byer, der venter overalt i nærområdet. Sixt Biludlejning inviterer dig hermed til Schweiz!

 
 • St.Gallen/Altenrhein Lufthavn
  Flughafenstrasse 11
  9423 Altenrhein

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • St.Gallen/Altenrhein Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flughafenstrasse 11
  9423 Altenrhein

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Altenrhein

Måske drømmer du om at tage bilen ned gennem Europa.Men hvorfor ikke flyve direkte til lufthavnen Altenrhein St. Gallen, hvor du kan leje din bil hos Sixt? Vi har naturligvis også andre stationer i området. Ved at kombinere en flyrejse med billeje skaber du grobund for et afstressende ophold, og du føler dig ganske givet udhvilet ved ankomsten. Klar til at opleve de mange seværdigheder. Med billeje i Altenrhein bevæger du dig rundt i det østlige Schweiz, i området mellem Constancesøen og Appenzellerland. En af dine første destinationer kunne passende være St. Gallen med sine dyreparker og middelalderlige stemning, ligesom du kan besøge den barokke katedral. Har du valgt biludlejning i Altenrhein, kan du også nå hurtigt til Zürich, ligesom du kan krydse grænsen til nabolandene.

Find udlejningsbilen allerede i dag

Det giver rigtig god mening at vælge billeje i Altenrhein. Området er spækket med bjergtinder og smukke søer, så giv dig tid til at tage turen forbi de charmerende landsbyer i lokalområdet, hvor du bl.a. kan nyde de forskellige egnsretter. Er du interesseret i Sixt biludlejning i Altenrhein, er der mange plusser ved at reservere udlejningsbilen allerede i dag. Du kan sidde derhjemme i sofaen og booke bilen blandt kategorier som økonombiler, cabrioleter, stationcars og 4x4 i ro og mag. Læs mere om de forskellige muligheder for ekstraudstyr samt de enkelte stationers udvalg og services. Den vellykkede rejse kræver gode forberedelser, så tag fat på planlægningen her og nu, så vores team er klar med dine bilnøgler ved ankomsten til Altenrhein.

Sixt her og der og alle vegne

Sixt Biludlejning blev etableret tilbage i 1912, og via tysk grundighed og omsorg for kunderne har virksomheden udviklet sig til at blive et af verdens største biludlejningsfirmaer. Hos Sixt får du altid førsteklasses udlejningsbiler, der typisk har kørt under de 25.000 km i udlejningstilfældet, ligesom udstyret holder en utrolig høj standard. Bestil derfor trygt din udlejningsbil hos Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice