Billeje i Saint Martin

 

Mest populære i Saint Martin

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved St. Martin Grand Case Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Saint Martin

Sixt Biludlejning i Saint Martin

Sixt Biludlejning i Saint Martin

Tag på en vidunderlig bilrejse i det caribiske paradis Saint Martin, når du lejer en egen udlejningsbil ved Sixt Biludlejning på Saint Martin. Den eksotiske ø ligger cirka 300 kilometer øst for Puerto Rico og er inddelt i en fransk og en hollandsk del. Når du vælger Sixt billeje på magiske Saint Martin, vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Nyd friheden til at kunne udforske de mange kridhvide palmestrande, besøg hyggelige caribiske byer, eller opdag dejlige naturområder for fred og ro. Vælg professionelle Sixt som din pålidelige biludlejer på rejsen.Smukke Saint Martin er kendt for sine vidunderlige strande og afsides bugter, men også for sit lækre fusionskøkken og pulserende natteliv. Der er med andre ord noget for enhver smag på den skønne ø. Sixt-billeje på Saint Martin giver dig flere muligheder for at opdage og udforske øen. Gør eksempelvis brug af Sixtbilen til at besøge den vidunderlige afsides strand Cupecoy på den vestlige del af øen, der er ideel for at surfe og se smukke solnedgange, eller styr dit førsteklasses køretøj mod stranden Mullet Bay, der er omgivet af svajende palmer. Du kan desuden køre ind til Saint Martins bakkede landskab og øens højeste punkt Pic Paradis for en fantastisk panoramaudsigt eller begive dig op til øens nordlige spids for at parkere Sixtbilen ved Cul-de-Sac og tage den korte sejltur ud til den lille ø Ilet de Pinel. Mulighederne bliver mange, når du vælger at booke et eget køretøj hos professionelle Sixt.
Erfarne Sixt har gjort det enkelt at leje din drømmebil

Erfarne Sixt har gjort det enkelt at leje din drømmebil

Hos Sixt giver vi dig flere muligheder for at foretage billeje på vidunderlige Saint Martin. Gå ind på vores brugervenlige smartphoneapp, eller klik dig frem til bestillingsdelen på Sixts webside, hvor du kan læse om vores mange køretøjer, inden du foretager dit valg. Du kan naturligvis også ringe til medarbejderteamet, som gerne forklarer mere om vores mange økonomibiler, stationcars og 4x4'ere, eller du kan dukke op ved dit foretrukne kontor. Uanset hvilken Sixt Biludlejning på Saint Martin du booker hos, er du garanteret en moderne udlejningsbil til en favorabel pris, der lover komfort og fleksibilitet under dit ophold. Gennemse desuden gerne udbuddet af ekstraudstyr hos Sixt, herunder autostole og GPS-navigation, eller få yderligere et navn registreret på lejekontrakten, så I kan være flere om at køre Sixtbilen. Lej en premiumbil hos Sixt, og oplev den høje kvalitet og frihed, du ønsker på drømmerejsen til Saint Martin.
Show more

Godt at vide når du lejer i Saint Martin

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saint Martin?
For at leje bil hos SIXT i Saint Martin skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saint Martin.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Saint Martin?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Saint Martin. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Saint Martin

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Saint Martin?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Saint Martin?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saint Martin?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Saint Martin

Vis mere