Billeje
Saint Martin
Oversæt
Saint Martin // Saint Martin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint Martin: Sixt biludlejning online booking

Tag på en vidunderlig bilrejse i det caribiske paradis Saint Martin, når du lejer en egen udlejningsbil ved Sixt Biludlejning på Saint Martin. Den eksotiske ø ligger cirka 300 kilometer øst for Puerto Rico og er inddelt i en fransk og en hollandsk del. Når du vælger Sixt billeje på magiske Saint Martin, vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Nyd friheden til at kunne udforske de mange kridhvide palmestrande, besøg hyggelige caribiske byer, eller opdag dejlige naturområder for fred og ro. Vælg professionelle Sixt som din pålidelige biludlejer på rejsen.

 
 • St. Martin Grand Case Lufthavn
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • St. Martin Grand Case Lufthavn

  Sixt Billeje
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Saint Martin

Smukke Saint Martin er kendt for sine vidunderlige strande og afsides bugter, men også for sit lækre fusionskøkken og pulserende natteliv. Der er med andre ord noget for enhver smag på den skønne ø. Sixt-billeje på Saint Martin giver dig flere muligheder for at opdage og udforske øen. Gør eksempelvis brug af Sixtbilen til at besøge den vidunderlige afsides strand Cupecoy på den vestlige del af øen, der er ideel for at surfe og se smukke solnedgange, eller styr dit førsteklasses køretøj mod stranden Mullet Bay, der er omgivet af svajende palmer. Du kan desuden køre ind til Saint Martins bakkede landskab og øens højeste punkt Pic Paradis for en fantastisk panoramaudsigt eller begive dig op til øens nordlige spids for at parkere Sixtbilen ved Cul-de-Sac og tage den korte sejltur ud til den lille ø Ilet de Pinel. Mulighederne bliver mange, når du vælger at booke et eget køretøj hos professionelle Sixt.

Erfarne Sixt har gjort det enkelt at leje din drømmebil

Hos Sixt giver vi dig flere muligheder for at foretage billeje på vidunderlige Saint Martin. Gå ind på vores brugervenlige smartphoneapp, eller klik dig frem til bestillingsdelen på Sixts webside, hvor du kan læse om vores mange køretøjer, inden du foretager dit valg. Du kan naturligvis også ringe til medarbejderteamet, som gerne forklarer mere om vores mange økonomibiler, stationcars og 4x4'ere, eller du kan dukke op ved dit foretrukne kontor. Uanset hvilken Sixt Biludlejning på Saint Martin du booker hos, er du garanteret en moderne udlejningsbil til en favorabel pris, der lover komfort og fleksibilitet under dit ophold. Gennemse desuden gerne udbuddet af ekstraudstyr hos Sixt, herunder autostole og GPS-navigation, eller få yderligere et navn registreret på lejekontrakten, så I kan være flere om at køre Sixtbilen. Lej en premiumbil hos Sixt, og oplev den høje kvalitet og frihed, du ønsker på drømmerejsen til Saint Martin.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice