Billeje
Saint Lucia
Oversæt
Saint Lucia
Ændre personlige oplysninger

Billeje Saint Lucia: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Saint Lucia og nyd denne carabiske destination, der sender dig mod De Små Antiller. Et absolut anbefalelsesværdigt feriemål. Hvorfor ikke gøre bilen til din rejsefælle? Vælg f.eks. Sixt Biludlejning i Saint Lucias hovedstad Castries,det yndede feriemål Gros Islet samt Vieux Fort. Med billeje på Saint Lucia sikrer du dig, at du kommer hele vejen rundt i østaten, og det er helt op til dig at vælge, om vi skal booke dig en økonomibil, stationcar eller måske en helt tredje variant. Én ting er sikkert. Du kommer til at køre i en kvalitetsbil, for det er præmissen, hos Sixt. Vi udlejer kvalitetsbiler til fremragende priser, og der kan bookes over både hjemmeside og telefon.

Sixt Biludlejning på Saint Lucia

Sixt Biludlejning har kontorer i over 100 lande, men vi har bestemt en lille svaghed for østaten Saint Lucia, der er et virkelig charmerende bekendtskab. Efter din forhåndsbooking herhjemmefra er det blot at hente udlejningsbilen på den ønskede destination, hvor vi også gerne giver dig gode tips, ligesom vi kan forsyne den valgte lejebil med ekstraudstyr, herunder GPS. Når du kører rundt på Saint Lucia, skal du være opmærksom på, at regntiden kan gøre visse veje ufremkommelige. Ellers kører du på gode veje.

Hjertelig velkommen til Saint Lucia

Saint Lucias vartegn er de to bjergtoppe Pitons, der er dannet ved vulkansk aktivitet, og du kan køre helt derud i din Sixt bil. Den vulkanske aktivitet har også skabt andre naturfænomenersåsom de geotermiske svovlkilder i Mount Soufriere. Øen er ikke særlig stor, så det er nemt at komme rundt over det hele, især hvis du har valgt at gøre brug af de forskellige tilbud om billeje på Saint Lucia. Ligesom på de andre caribiske øer, er der  større naturreservater, mensman langs de intime byer kan nyde den palmeklædte kysts hvide strande. Her finder du også de luksuriøse hoteller, hvor du kan slappe af med god mad, en frisk cocktail lavet af øens egne frugter og en dukkert i det blå hav. Lad os her blot nævneRodney Bay. Men er du interesseret i flere rundture og seværdigheder, er vejen ikke særlig lang dertil. Du kan også nyde nationalparken Pigeon Islands samt udsigten ved Tet Paul Natural Trail. Du kan desuden opleve en rigtig regnskov i Edmund Rain Forest Reserve.Vælger du biludlejning i Saint Lucias hovedstad Castries, eller kører du langs østsiden, kan du opleve det spændende marked med de caribiske specialiteter. Der er derfor alle mulige gode grunde til at vælge biludlejning på netop Saint Lucia.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice