Billeje i Saint-Barthélemy

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Saint-Barthélemy

Mest populære i Saint-Barthélemy

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Saint-Barthelemy Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Saint-Barthélemy

Sixt Biludlejning på Saint Barthélemy

Sixt Biludlejning på Saint Barthélemy

Lej en bil ved Sixt Biludlejning på franske Saint Barthélemy. Denne caribiske ø tilhører øgruppen De Små Antiller i det østlige Caribien. Øen byder på enestående natur, strande og afslapning, og den er dermed en herlig destination for en spændende og eventyrlig bilrejse.
Lej en førsteklasses udlejningsbil til en rimelig pris hos Sixt og nå rundt på hele øarealet, og uanset om du vil ud på længere udflugter eller kun vil køre på kortere strækninger, kan du opnå fleksibilitet med Sixt. Billeje på Saint Barthélemy er et oplagt alternativ, når du vil udforske dette carabiske ørige, så kontakt Sixt i dag og få et fantastisk tilbud.
Lad Sixt gøre din bilrejse uforglemmelig

Lad Sixt gøre din bilrejse uforglemmelig

Med en Sixtbil på Saint Barthélemy kan du frit køre rundt på øen og nyde den helt igennem fantastiske natur, strandene og landskabet. Besøg gerne hovedstaden Gustavia, hvor du kan ose i smarte butikker, hænge ud ved havnen eller køre op til Fort Gustav for en imponerende udsigt.
Lad også gerne din billeje på Saint Barthélemy tage dig til nogle af øens mange paradisstrande, såsom til Grand Culde Sac eller Gouverneur på den sydlige kyst. Hvis du kører nordpå, kan du opleve det franske område Lorient, og inde på øen ligger den lille landsby St. Jean, som er populær for sine fantastiske shoppingmuligheder og spisesteder. Når du kører rundt på Saint Barthélemy, skal du blot tænke på, at der kan være langt mellem tankstationerne, samt at bjergvejene ofte er ret stejle, så kør forsigtigt.
Et bredt udvalg af kvalitetsbiler

Et bredt udvalg af kvalitetsbiler

Sixts nøgleord er bl.a. fleksibilitet, favorable priser og fremragende service, ligesom Sixtteamet arbejder hårdt for, at du skal kunne rejse hjem med et smil på læben. Du vælger det foretrukne køretøj hos Sixt Biludlejning på Saint Barthélemy blandt et bredt udvalg af kvalitetsbiler fra verdenskendte bilproducenter.
Kør f.eks. rundt i en komfortabel stationcar, luksus sportsvogn eller en praktisk 4x4 under opholdet. Bemærk dog venligst, at Sixt kun kan garantere reservationen af en bilkategori og ikke af en specifik bilmodel. Sixtkontoret på Saint Barthélemy har det rette køretøj og ekstraudstyret, som du har brug for på rundturen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Saint-Barthélemy
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saint-Barthélemy?
For at leje bil hos SIXT i Saint-Barthélemy skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saint-Barthélemy.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Saint-Barthélemy?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 230 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz C Cabrio
Mercedes-Benz C Cabrio
Mercedes-Benz GLC Coupé
Mercedes-Benz GLC Coupé

FAQs om lejemål i Saint-Barthélemy

Kan jeg booke et langtidslejemål i Saint-Barthélemy?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saint-Barthélemy?

Udforsk vores biludlejningslokationer Saint-Barthélemy

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Saint-Barthélemy

Vis mere