Billeje
Reunion
Oversæt
Reunion
Ændre personlige oplysninger

Billeje Reunion: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Réunion og nyd øen i Det Indiske Ocean, der hører under Frankrig, og derfor giver dig et yderst charmerende mix. Har du interesse i billeje på Réunion, har Sixt bl.a. kontorer, der ligger i lufthavnen Sainte Marie. Tag bilen med dig fra første dag, så du kan stævne ud mod smukke, gamle kirker, vilde bjerge og en fremragende udsigt ud mod Det Indiske Ocean. Du får kort sagt hele paletten ved at vælge en prisvenlig udlejningsbil hos Sixt, og du har friheden til at sammensætte den rute, der passer bedst ind i dine planer. Book gerne din billeje på Réunion allerede i dag via hjemmesiden eller pr. telefon.

Sixt Biludlejning på Réunion

Réunioner en utrolig frodig ø med en spændende vulkannatur, hvorfor det kan være ganske afvekslende at køre rundt blandt øens forskellige byer. Med den tropiske frodighed følger imidlertid også regntiden, hvor vejene kan være svært fremkommelige,ligesom der i få tilfælde kan være varsel om vulkanudbrud, hvorfor du selvfølgelig skal være ekstra påpasselig. Men derudover svarer færdselsreglerne i høj grad til de europæiske. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, der skal uddybes, eller hvis du blot er interesseret i at booke allerede nu.

Fascinerende creolerkultur påRéunion

Réunions befolkning stammer fra Afrika, Asien, Madagaskar og Europa, og du får derfor en ægte creolerkultur med mad, musik, dans og masser af farver, så langt øjet rækker.Havnene og det maritime liv er kendetegnet for denne ø. Kør gerne fra Sainte Marie og Saint Denis til Saint Paul sydpå, så du favner hele spektret. På din vej møder du bl.a. gamle kirker samt monumenter fra kolonitiden. Husk, at der også bør være tid til at nyde en omgang fisk og grøntsager, der bliver krydret med de mange krydderier, der er karakteristiske for området. Herudover er der de vilde bjerge med sneklædte tinder og dybe skove. Her når du også nemt frem i din udlejningsbil. Langs kysten finder du Det Indiske Oceans palmeklædte hvide strande. Lej dig ind i en strandhytte på et hotel, nyd en frisk cocktail i den lune aften eller spil golf på de kendte golfbaner ved mange af byerne. Piton de la Fournaise er en af verdens mest aktive vulkaner, der dannede øen for 3 millioner år siden, og den er Det Indiske Oceans hotpoint. Et besøg nær dette storslåede naturfænomen er nærmest obligatorisk, og i din udlejningsbil kommer du ret tæt på. Nej, du er bestemt ikke kommet forgæves til denne glødende perle udfor Afrikas kyst, så book biludlejning på Réunion allerede i dag.

 

 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice