Billeje
Puerto Rico
Oversæt
Puerto Rico
Ændre personlige oplysninger

Billeje Puerto Rico: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Puerto Rico og nyd den naturlige skønhed. Sixt biludlejning i Puerto Rico er bl.a. en mulighed i lufthavnene i hovedstaden San Juan samt Aguadilla. Billeje i Puerto Rico er din mulighed for at følge sporene fra kolonitiden, ligesom ungerne på familieferien kan træde i eventyrernes fodspor og indtage de forskellige fæstningsanlæg, mens du får en herlig bid af det caribiske miljø med udsigt til hvide strande, så langt øjet rækker. Sixt er en af verdens største aktører inden for billeje i Puerto Rico, og vi har hele 4000 kontorer på verdensplan. Lej derfor trygt din udlejningsbil hos os.

Sixt Biludlejning i Puerto Rico

Puerto Ricos særlige tilknytning til USA bevirker, at landet har de samme regler, hvad angår færdsel. Der betales bompenge på visse vejstrækninger. Du skal ligeledes være indstillet på, at det kan være ret dyrt at parkere i de forskellige byer, så sammenlign gerne de forskellige priser, så du kan tage det rigtige valg. Bemærk også, at det ikke er et særsyn, at der går dyr rundt om på gaderne. Det er dog blot en del af charmen. Når du vælger Sixt biludlejning i Puerto Rico, er du altid hjertelig velkommen til at tage direkte kontakt med kontoret, hvis du har brug for ekstra oplysninger om vejnettet på øen samt den caribiske kørestil. Vores medarbejdere venter spændt på at modtage dit opkald.

Rundt i Caribiens øje, Puerto Rico

Puerto Rico er Caribien, når det er allerbedst. Destinationen har det hele. Når du kommer fra lufthavnen i San Juan eller Aguadilla i din Sixt udlejningsbil og kører langs kysten, ser du milevide tropiske strande overalt. Tag en dukkert eller nyd en forfriskende cocktail på et af de luksuriøse hoteller eller barer. Men du kan også se både skove og nationalparker med tropiske fugle og dyr i det indre af østaten. Her kommer din Sixt udlejningsbil rigtig til sin ret. San Juan med sin historiske caribiske baggrund har charmerende torve og pladser med gamle monumenter fra kolonitiden, såsom Plaza de Armas, La Perla og den historiske bymur, der omkranser den gamle by, de kæmpe store gamle berygtede forter samt fæstningsværker, som Castillo de San Cristobal, den gamle katedral fra 1521 og utallige andre imponerende bygningsværker. Ankommer du i regntiden, findes der utallige museer med kunst, historie og meget andet. Eller du kan køre rundt i udlejningsbilen og se den kæmpe store og imponerende havn, der har alt fra luksuriøse yachter til oceangående fragtskibe, den er en af Caribiens største. Med Sixt udlejningsbiler går du ikke glip af noget, så vælg billeje i Puerto Rico allerede i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice