Billeje
Peru
Oversæt
Peru
Ændre personlige oplysninger

Billeje Peru: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Peru og nyd Andeslandets landskab, der betager dig ved første øjekast. Sixt biludlejning i Peru kan bl.a. nås i hovedstaden Lima, ved den internationale lufthavn og i byens centrum. Det er kendetegnende for vores Sixtkontorer, at de ligger fordelagtigt ved centrale knudepunkter, så du nemt kan nå frem ved den kollektive trafik. Billeje i Peru gennem Sixt er ligeledes din adgangsbillet til en verden af kvalitetsbiler, som du lejer til yderst favorable priser. Tag bilen med på weekendopholdet, familierejsen eller bryllupsrejsen. Husk, du kan booke bilen allerede i dag. Få mere information her på hjemmesiden eller pr. telefon.

Sixt Biludlejning i Peru

Der er nogle få regler, du skal overholde, når du vælger biludlejning i Peru. Du skal medbringe pas, registreringsattest og forsikringspapirer under kørslen, og du må køre i 6 måneder på dit kørekort. Når du kører rundt i Peru, er det ikke et ukendt fænomen, at der skal betales vejafgift. Husk endvidere, at du kører i et land, der kan være præget af regntid, ligesom tågen kan være tæt ved kystlinjen. Når du vælger os og vores billeje i Peru, sørger vi naturligvis for, at du dels kender alle punkter i lejekontrakten, og dels er godt rustet til at kunne håndtere de forskellige køreforhold.

Lad Sixt vise dig Peru

Hovedstaden Lima ligger midt i Peru ved Stillehavskysten, og du kan komme langt nordpå eller sydpå langs kystvejen. Lima er med på UNESCO%u2019s liste over verdensarv, og med rette. Her finder du hele den sydamerikanske kultur samlet på ét sted. Her finder du f.eks. flotte museer, spor fra kolonitiden, et herligt maritimt liv, det administrative centrum samt utallige kirker og haver. Kystlandet ved Lima er afvekslende, da det ligger mellem et klippeplateau og stillehavsstrande, der er beboet af millioner af havfugle. Her går den smukke vej, som du kan nyde i din Sixt udlejningsbil. Men med vores komfortable biler kan du også begive dig op imod Andesbjergene og de flotte nationalparker som Manu nationalparken.Et drømmelandskab, du aldrig glemmer. Her liggerligeledes Machu Picchu, den gamle og nok så kendte Inkaby. Du kan også køre mod Nazca på den nordlige Stillehavskyst og se de udstrakte Nazcalinjer. Med biludlejning i Perukan du også nå den smukke bjergsø ved Puno nær grænsen til Bolivia. De specielle byer og indfødte med deres farverige produkter er bestemt noget, du bør tage dig tid til.

 

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice