Billeje
Paraguay
Oversæt
Paraguay
Ændre personlige oplysninger

Billeje Paraguay: Sixt Rent a Car

Lad Sixt Biludlejning være din rejsemakker, når du besøger Paraguay i hjertet af Sydamerika. Du finder os flere steder i landets hovedstad Asunción, hvor vores imødekommende personale står klar med et stort udvalg af moderne kvalitetsbiler til fordelagtige priser. Når du vælger Sixt Biludlejning som din transportløsning i Paraguay, vælger du samtidig også en rejse med en høj grad af fleksibilitet og frihed til at se og gøre, hvad du har lyst til. Det vil vi gerne bidrage til! Ring eller skriv til os allerede i dag eller bestil din billeje i Paraguay via vores app, så feriedrømmene kan få vinger!

Sixt Biludlejning i Paraguay

Paraguay er et fascinerende sydamerikansk land, der måske ikke er på nær så mange turisters radar, som det er tilfældet med nabolandene Argentina og Brasilien. Det behøver dog ikke være en ulempe, for i Paraguay er der rigeligt at tage sig til, og så får man ovenikøbet en ferieoplevelse der ikke ligner alle andre. Asuncións fascinerende blanding af indfødt sydamerikansk kultur og spanske påvirkninger er noget, der både afspejler sig i arkitekturen, tøjet, maden og, for de spanskkyndige, sproget. Her kan du gå på opdagelse blandt imponerende bygninger fra kolonitiden, nyde egnsretterne på hyggelige restauranter og shoppe lokalt kunsthåndværk i området omkring Plaza de los Heroes. Trænger du til en pause fra storbyen. er det bare at tage Sixtbilen ud til de charmerende små byer, som omgiver hovedstaden, før turen går hjemad for at finde turens næste spændende spisested.

Lej en bil hos en af de førende aktører

Sixs billeje i Paraguay bringer dig i kontakt med et verdensomspændende biludlejningsfirma med mere end 100 års erfaring, og hos os er du således i gode hænder når det drejer sig om transport til turen. På vores kontorer i Asunción kan vi tilbyde dig både almindelige personbiler, stationcars og terrængående 4x4, og på vores kontor i byens centrum kan vi desuden også tilbyde sportsvogne og cabrioleter, der er som skabt til Paraguays milde temperaturer. Har du brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol klarer vi selvfølgelig også det. Vi glæder os til at se dig i Asunción!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice