Billeje
Oman
Oversæt
Oman
Ændre personlige oplysninger

Billeje Oman: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Oman og nyd ørkenlandets umiddelbare skønhed. Sixt biludlejning i Oman er tilgængelig i byer som Muscat samt Salalah og Sohar. Flyv direkte til lufthavnene i byerne, sæt kursen mod vores kontorer og få adgang til din udlejningsbil fra dag 1, så du kan nå at se mest muligt af landet under opholdet. Med Sixt lejer du din bil hos en af de velkendte leverandører i udlejningsbranchen, der har kontorer i mere end 100 lande. Hos os får du udelukkende tilbudt kvalitetsbiler til gode, lave priser, og du kan leje ud fra et væld af bilkategorier. Det sker enten via vores hjemmeside eller ved at kontakte os telefonisk.

Sixt Biludlejning i Oman

Når du har taget valget om at ville på bilferie i Oman, kan det være en god idé at se på nogle af de færdselsregler, der gælder for landet. Først og fremmest kan du indstille dig på at skulle køre i højre side, og du skal huske at medbringe kørekort, personlige papirer såsom pas samt forsikringspolice. Du bør bemærke, at det, modsat her i Danmark, ikke er lovligt at køre under påvirkning af alkohol. Du skal ligeledes være klar over, at der er flere steder i landet, hvor du skal betale vejafgifter. Vil du have endnu flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gøre dig klar til kør selv ferien i Oman.

Steder, man bør se i Oman

Oman har kystlinjer ud mod både Omanbugten og Det Arabiske Hav, og vil du krydse landegrænser, så kan du køre mod lande som Saudi Arabien, Yemen og ikke mindst De Arabiske Emirater, der bl.a. tæller Dubai og Abu Dhabi. Der er tale om et fredeligt land, der er rigt på seværdigheder, og billeje i Omaner et godt springbræt til uforglemmelige oplevelser. Oman er et ørkenland, og vores komfortable udlejningsbiler er ideelle til denne særlige destination. Hovedstaden Muscat og byerne omkring byder på en enestående arabisk arkitektur og kulturel rigdom. Det gælder alt fra operaen i Muscat, de gamle moskeer og ikke mindst ørkenforter, som du måske allerede kender fra diverse film. Din udlejningsbil bringer dig ligeledes til markeder, hvor du kan finde souvenirs og spændende varer, der er blevet fremstillet og solgt på samme måde i tusinder af år. Også Sultanernes paladser er et besøg værd. Ud over ørkenen og ørkenforterne er der strande med palmer, Qantyab og Qaram, samt lækre hoteller. Der er ligeledes Raz al Jinz Scientific and Visitor Centre med spændende udstillinger, så din tur i en Sixt udlejningsbil kan fylde dig med spændende oplevelser på ganske få timer.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice