Billeje
Vigra
Oversæt
Norge // Vigra
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vigra: Sixt biludlejning online booking

Nyd din ferie eller forretningsrejse i Vestnorge ved at vælge en pålidelig og prisvenlig udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Vigra. Du finder den dejlige ø i den vestlige del af landet, og herfra har du ikke langt til byen Ålesund og til fantastisk natur. Sixt forsyner dig med en moderne bil til turen, så du ikke behøver bekymre dig om busser eller toge. En udlejningsbil gør det nemt at tage fra seværdighed til seværdighed, og turen kommer til at ske helt i dit foretrukne tempo. Du vælger din bilkategori og booker enkelt køretøjet pr. telefon ved Sixts kundeservice eller via Sixts hjemmeside. Sixt har en historie, der går helt tilbage til 1912 og med Sixt som din biludlejer er du altid i trygge hænder.

 
 • Alesund Lufthavn
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Alesund Lufthavn

  Sixt Billeje
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vigra

Smukke Vigra er en lille ø ud for kysten i det vestlige Norge. Øen har et stort antal vandrestier, der tager dig over bølgende bakker og langs vilde kyststrækninger. Du finder desuden smukke strande på øen med hvidt sand. Tag f.eks. gerne turen til de vidunderlige strande Blimsanden, Roald og Molnes. Du kan også med fordel lade Sixt billeje i Vigra føre dig til fastlandet for at nyde den betagende arkitektur ved det norske Center for Art Nouveauarkitektur i Ålesund eller besøge Alnes fyr, hvis du er til smukke udsigter. Ligeledes kan du tage på en forholdsvis enkel vandretur ved det kendte bjerg Sukkertoppen ved Ålesund, hvorfra du kan nyde fantastiske havudsigter og de omkringliggende bjerge og klipper. Der er desuden gode muligheder for den eventyrlystne at prøve rafting eller leje en kano eller kajak i det naturskønne område omkring Vigra. En bil fra Sixt Biludlejning i Vigra er lidt af et must, hvis du er typen, der gerne vil opleve en del, når du er på rejse.

Kvalitetsbiler og gode tilbud til bilrejsen ved Vigra

Gør det enkelt og komfortabelt for dig selv på rejsenved at booke en udlejningsbil fra Sixt i forvejen. Når du lejer bilen online eller telefonisk hos Sixt Biludlejning i Vigra, kan du forvente dig, at køretøjet venter på dig ved din ankomst. Udnyt de gode tilbud ved Sixtkontoret i Vestnorge på alt fra praktiske økonomibiler, pålidelige 4x4-er, komfortable stationcars samt rummelige varevogne. Du foretager valget af bilkategorien og kan hurtigt tillægge udstyr og tjenester til bestillingen. Book billeje i Vigra med det samme og nyd den fremragende service og kvalitet, der er Sixts signatur.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice