Billeje
Ulset
Oversæt
Norge // Ulset
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ulset: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Ulset byder dig velkommen til denne hyggelige by nord for Norges næststørste by Bergen. Her kan du se frem til et ophold, hvor du takket være udlejningsbilens store fleksibilitet kan inddrage alt fra flot natur til autentisk atmosfære og storbystemning. Du finder vores kontorer flere steder i området, så billeje i Ulset og omegn er altid en løsning, der er tættere på din base, end du måske umiddelbart tror. Husk, at du kan leje bilen hos os allerede i dag, hvis du allerede nu ved, at du får brug for en bil på din kommende rejse.

 
 • Bergen Flesland Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassvegen 555
  5258 Bergen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Stord Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Ulset/Asane

  Sixt Billeje
  Åsamyrane 82
  5116 Ulset

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Bergen

  Sixt Billeje
  Minde Alle 35/Frydenbø (Volvo)
  5068 Bergen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Etne

  Sixt Billeje
  Tongane 24
  5590 Etne

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Lø.10:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Ulset

Fra Sixt Biludlejning i Ulset er det op til dig at sætte kursen, men hvorfor ikke få oplevet både selve Bergen og oplandet, nu hvor du har muligheden takket være Sixtbilen? Byen ligger godt 10 km mod nord, hvorfor du hurtigt kan tage Sixtbilen til nogle af Bergens attraktioner som eksempelvis fæstningsværket Bergenhus, der i dag huser et museum, det hyggelige havnemiljø med de flotte gamle huse, som vidner om byens fortid som en betydningsfuld hansestad, og som også er på UNESCO's Verdensarvsliste. Er du til klassisk musik, og måske især Norges nationalkomponist Edvard Grieg, er dennes flotte villa Trollhaugen et oplagt valg til en udflugt. Ulset har dog ikke kun en god beliggenhed i forhold til sightseeing i Bergen. Byen er nemlig også et godt valg, hvis du vil opleve Norges flotte natur på tætteste hold. Tager du Sixtbilen cirka 100 km mod øst, kommer du den vestlige del af den storslåede nationalpark Hardangervidda. Her er der er gode muligheder for at vandre, fotografere og stå på ski om vinteren, og så er turen derhen gennem skov, fjeld og fjordlandskab desuden også lidt af en attraktion i sig selv, når du vælger billeje i Ulset.

Altid kvalitetsbiler og god service hos Sixt

Sixt Biludlejning har mere end 100 års brancheerfaring, og med vores kombination af knowhow, kvalitetsbiler og god service er du altid i trygge hænder på vores forskellige kontorer. Besøger du os i Ulset, kan vi friste med muligheder som personbiler, stationcars samt den terrængående 4x4. Søger du en mere skræddersyet transportløsning, er der også mulighed for det, men vi foretrækker her, at du forhåndslejer din bil, så vi har tid til at planlægge alle detaljer i kontrakten. Vi glæder os til at se dig i Sixtmiljøet, når du melder din ankomst i det vestlige Norge!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice