Billeje
Trondheim
Oversæt
Norge // Trondheim
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trondheim: Sixt biludlejning online booking

Lad turen gå til Norge og lej en bil hos Sixt. Det giver dig alle tiders mulighed for at opleve en smuk by som Trondheim, en af landets største byer og med en idyllisk beliggenhed ved Trondheimfjorden. Gør klar til mødet med historiske topseværdigheder som Ærkebiskoppens palads, Nidarosdomen og øen Munkholmen, når du vælger biludlejning i Trondheim. Husk, at Sixt Biludlejning giver dig mulighed for at reservere billeje i Trondheim allerede i dag, så kom til tasterne eller ræk ud efter telefonrøret! Vores førsteklasses udlejningsbiler fås til favorable priser.

 
 • Trondheim Vaernes Lufthavn

  Sixt Billeje
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Trondheim

  Sixt Billeje
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Trondheim

Det er nemt at komme til Trondheim, da byen har sin egen lufthavn. Herfra kan du vælge en af vores Sixt afdelinger og køre direkte ud i landskabet, der både byder på kulturelle topseværdigheder og natur i verdensklasse. Du har sågar muligheden for at leje din udlejningsbil allerede i lufthavnen, så du sparer masser af tid. Trondheim ligger i smukke rammer lige ud mod Trondheimfjorden, og i området finder du masser af vandrestier, søer, fjelde og skipister, der skaber den perfekte afveksling til turene i din Sixt bil. Med biludlejning i Trondheim kan du også nemt nå rundt til byens seværdigheder, der bl.a. tæller Ærkebiskoppens palads, hvor du bl.a. kan nyde synet af kronjuvelerne, ligesom Nidarosdomen med Skt. Olavs grav, området Bakklandet og Kristiansten Festning er et absolut must see. Munkholmen er en lille ø uden for Trondheim med en drabelig, men vildt fascinerende forhistorie. Så tag bilen ud til båden og nyd den 10 minutters sejltur til øen, der med et tag bringer dig tilbage i historien. Er du mere til musikhistorie, så tag turen til Ringve Musikmuseum eller Rockheim.

Prisvenlige udlejningsbiler i en topklasse

Overvejer du billeje i Trondheim, kan udlejningsbilen bestilles via hjemmesiden eller ved at ringe direkte til det ønskede kontor. Kernen i Sixt verdensomspændende biludlejningsservice er førsteklasses biler, der ofte har kørt under 25.000 km, når du lejer dem. Bilerne fås inden for en række kategorier såsom stationcars, 4x4, økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter og varevogne, alt efter hvilken afdeling du vælger, og du bør notere dig, at den enkelte udlejningsbil med eventuelt ekstraudstyr netop bestilles ud fra kategorier og ej den ønskede bilmodel. Med biludlejning i Trondheim kan du både nå rundt i byen på bekvem vis, mens du inden få minutters kørsel kan nå ud til både skovområder og små afsidesliggende fiskesøer. Du har det hele i Trondheim, så lej din Sixt udlejningsbil i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice