Billeje
Stjordal
Oversæt
Norge // Stjordal
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Stjordal: Sixt biludlejning online booking

Kig forbi Sixt Biludlejning Stjørdal i Norge, hvis du planlægger dagsudflugter rundt i byen og omegn. Du finder vores kontor lige ved Trondheims lufthavn, og herfra er der kun en smuttur til byen Stjørdal. Lej en bil hos Sixt Biludlejning Stjørdal og giv dig selv muligheden for at lægge et program helt efter dit eget hoved. Glem alt om billetter og køreplaner og sæt dig i stedet bag rattet i din nye, lækre udlejningsbil. Vores team er klar til at kigge på din bestilling allerede i dag, hvis du ønsker at forhåndsreservere din billeje i Størdal.

 
 • Trondheim Vaernes Lufthavn

  Sixt Billeje
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Trondheim

  Sixt Billeje
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Stjørdal

Stjørdal er en herlig destination til en alsidig ferie i Norge. Byen ligger kun et stenkast fra Trondheim Lufthavn, hvor du henter din Sixtbil. Stjørdal er ikke kun rig på historie, men også fascinerende arkitektur, og et besøg i byen er ikke komplet, uden at man har været omkring Steinvikholm Slot.Der er tale om et yderst imponerende fæstningsværk, som kan spore sine rødder tilbage til det 16. århundrede. Derudover må man heller ikke snyde sig selv for Hegra Fæstning. Forsvarsanlægget blev konstrueret i begyndelsen af 1900tallet og var senest i brug under Anden Verdenskrig. I dag kan man dykke ned i historien med et besøg i skyttegrave, kommandotårne og underjordiske tunneller, og der er desuden et museum tilknyttet området. Stjørdal egner sig også godt til dagsudflugter. Læg eksempelvis vejen forbi Trondheim, hvor du kan opleve Nordeuropas største gotiske katedral, den fantastiske Nidaros Katedral, eller tag turen ud til nationalparken Skarvan og Roltdalen, hvor der venter dig masser af gode vandrestier i det betagende fjeldlandskab. Stjørdal er lidt af det hele, byliv og skøn natur, og med Sixt Biludlejning kan du tage det hele med på køreturene. Billeje i Stjørdal kan reserveres via nettet eller vores telefonservice.

Sixt giver dig optimal fleksibilitet

Sixt Biludlejning Stjørdal er det rigtige valg, når du prioriterer fleksibilitet og spontanitet på din tur. Her får du mulighed for at lægge et rejseprogram, der passer ideelt til dine planer. Tag forbi Trondheim Lufthavn og hent din udvalgte personbil, stationcar eller terrængående 4x4. Vi har selvfølgelig også alt tænkeligt ekstraudstyr, der blot højner komforten i endnu højere grad, idet vores biler kommer fra et førsteklasses varesortiment, hvor mange af verdens største bilmærker er repræsenteret. Vi giver dig den fleksibilitet, du har behov for, ligesom vores priser henvender sig til alle, der vil have bilen med på udlandsrejsen!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice