Billeje
Stavanger
Oversæt
Norge // Stavanger
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Stavanger: Sixt biludlejning online booking

Har du altid haft en drøm om at stå på toppen af klippeformationen Predikestolen i Lysefjorden? Et af verdens måske bedste udsigtspunkter. Så grib chancen og lej en bil i Stavanger hos Sixt Biludlejning. Med billeje i Stavanger kan du ikke blot køre direkte ud til Predikestolen, men kan også køre rundt i Norges oliehovedstad, hvor du får et væld af gode udflugtsmuligheder med i købet. Rul vinduet ned og stræk hånden ud mod nogle af Sydnorges bedste seværdigheder!

 
 • Stavanger Sola Lufthavn
  Flyplassveien 230
  4055 Stavanger

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Stavanger
  Flyplassvegen 229
  4050 Sola

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Stavanger Sola Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassveien 230
  4055 Stavanger

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Stavanger

  Sixt Billeje
  Flyplassvegen 229
  4050 Sola

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Stavanger

Stavanger ligger i det sydvestlige Norge og kan nemt nås via Stavanger Lufthavn. Vælg, om du vil leje din bil allerede i lufthavnen eller hos en af vores andre afdelinger i området. Det sparer dig nemt for masser af tid, hvad enten du er landet i Stavanger grundet et forretningsophold eller er med hele familien på tur. Med biludlejning i Stavanger kan du f.eks. tage turen forbi Norsk Oljemuseum, der giver dig et fascinerende indblik i Stavangers historie som Norges oliehovedstad, ligesom du kan køre langs byens mange idylliske træhuse, byens domkirke og kunstmuseum samt Mosvatnet, der er en af Stavangers mest elskede friluftsområder. Du kan også tilbagelægge de godt 30 minutter ud til Solastranden, hvor der er både golfbaner og sand, så langt øjet rækker.

En køretur til Ryfylke og Predikestolen

Mange vælger at benytte deres biludlejning i Stavanger som et springbræt til dagsudflugter til området Ryfylke, der ligger lige nord for byen. Ved den gudesmukke Lysefjorden finder man den imponerende klippeformation, Predikestolen, og efter en vandretur på små to timer befinder du dig hele 604 meter over havets overflade. Udsigten fra Predikestolen er svær at indkapsle med få ord, men en af verdens smukkeste panoramaudsigter er måske nok meget dækkende. Vælger du efterfølgende at køre rundt i Ryfylke, kan du bl.a. også nyde helleristningerne i Solbakk samt områdets museer.

Værd at vide om Sixt Biludlejning

Sixt Biludlejning er et af verdens største biludlejningsselskaber, og kategorierne omfatter alt fra økonomibiler og stationcars til sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne. Alle modeller holder en meget høj standard og fås til favorable priser. Når du booker en udlejningsbil hos Sixt, f.eks. via billeje i Stavanger, skal du være særligt opmærksom på én ting. Du booker ud fra kategorier og ej modeller, da den enkelte model først bliver tildelt ved din ankomst. Du kan imidlertid lægge billet ind på den ønskede kategori via hjemmesiden eller ved at ringe til kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice