Billeje
Ski
Oversæt
Norge // Ski
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ski: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Ski er filialen, der har mulighed for at bringe dig syd for Oslo. Her har du et optimalt udgangspunkt for opholdet, som byder på både ro og afslapning, smuk, sydnorsk natur og storbyen tæt på. Når du vælger billeje i Ski gennem Sixtkoncernen, bliver det ganske realistisk at udvide ferieprogrammet med lidt ekstra programpunkter. Du finder flere af vores kontorer i lokalområdet, blandt andet i Oslo og Drammen, så kig endelig forbi.

 
 • Ski

  Sixt Billeje
  Nygårdsveien 67
  1423 Ski

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ski

Med hjælp fra Sixt Biludlejning Ski kan du for alvor udforske Norge i en af vores komfortable biler. Selvom den tætte beliggenhed til hovedstaden Oslo selvfølgelig er et stort trækplaster, er der dog også masser at give sig til i og omkring byen. I Ås, som ligger knap 10 km syd for byen, finder du eksempelvis forlystelsesparken Tusenfryd, som byder på flere rutsjebaner samt en vikingetemapark, hvor familiens yngste kan opleve en del af Norges historie på en sjov og legesyg måde. Interesserer du dig for arkitektur, kan du med fordel også besøge byens berømte Vebjørn Sand Da Vinci Project. Her kan du opleve en 109 meter lang træbro over motorvej E18, som er tegnet af ingen ringere end Leonardo da Vinci! Har du lyst til at krydre opholdet med en rigtig storbydag, er det oplagt at tage Sixtbilen mod nord, hvor Oslo lokker med shopping på den berømte Karl Johans Gate, kultur på Edvard Munch Museet samt KonTiki Museet, hvor du kan opleve den tømmerflåde, som eventyreren Thor Heyerdahl sejlede på i forbindelse med ekspeditionen af samme navn i 1947.

Lej din bil hos Sixt

Sixt er det helt rigtige valg, når det drejer sig om billeje i Ski. Vi er kendt verden over for vores gode udvalg af kvalitetsbiler og vores ultrahøje serviceniveau, hvad enten du vil leje en af vores personbiler, stationcars eller firhjulstrukne modeller. Der er naturligvis også flere modeller på lager, så tag et kig her på hjemmesiden eller ring til os, hvor du også kan gennemføre de endelige bestillinger af såvel udlejningsbil som ekstraudstyr. Er du nervøs for at skulle forhåndsbestille hjemme fra sofaen, er du altid velkommen til at vente, til du møder vores team på kontoret i Norge. Der er dog en del fordele forbundet med at bestille din billeje i Ski allerede i dag, hvilket blandt andet omfatter den ro, du oplever ved at have få styr på transportløsningen, inden du tager afsted.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice