Billeje
Sandnes
Oversæt
Norge // Sandnes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sandnes: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Sandnes. Du ankommer til en hyggelig by, der ligger i umiddelbar forlængelse af Stavanger, Norges fjerdestørste by. Her finder du en fin kombination af byliv, shopping, gode restauranter og storslået natur, og vælger du Sixt billeje i Sandnes, er vi selvfølgelig altid klar til at finde en god transportløsning, så du kan få oplevet alt, hvad området har at byde på, uden at skulle vælge noget fra, fordi det ikke lige passer med køreplaner og billetter. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for,at du lejer en bil under de bedste forudsætninger. Vi er én af de største inden for biludlejning, og vores koncern omfatter mere end 4000 kontorer.

 
 • Sandnes

  Sixt Billeje
  Sjoveien 4
  4315 Sandnes

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sandnes

I Sandnes finder du lidt af det hele. Med sin tætte beliggenhed til Stavanger byder byen nemlig både på gode shoppingmuligheder og restauranter, og samtidig er der aldrig langt til noget af Norges flotteste natur. Et absolut must i Sandnes er Vitenfabrikken. Dette er et videnskabsmuseum, som dækker både matematik, fysik, kemi og astronomi. Derudover har museet også sit eget planetarium, hvor der både vises film og tilbydes guidede ture rundt på stjernehimlen. Trænger du til at komme ud i naturen efter en lang dag i videnskabens verden, er der selvfølgelig et sted som er helt uomgængeligt. Preikestolen. Den verdensberømte klippeformation ligger kun en times kørsel væk fra byen, en smuttur i din Sixtbil. Her 604 meter over fjorden har du mulighed for at opleve en af Norges mest fantastiske udsigter. Preikestolen er en af landets mest besøgte turistattraktioner, og når man står helt ude ved kanten og kigger ud over fjorden, forstår man tydeligt hvorfor. Hvis sulten melder sig efter den næsten 4 kilometer lange gåtur tilbage til bilen, er det bare at sætte kursen mod byens restauranter med lækre egnsretter på menuen.

Billeje i Sandnes til fornuftige priser

Med biludlejning i Sandnes kan du altid regne med et alsidigt udvalg af nysynede kvalitetsbiler, og vi har noget til ethvert formål og ethvert budget. Du lejer ud fra som kategorier som almindelige personbiler og stationcars samt de terrængående 4x4%u2019er, der egner sig perfekt til ture i det flotte landskab udenfor byen. Ekstraudstyr som GPS og autostol kan selvfølgelig tilvælges, og så snart du har lejet en bil via vores hjemmeside, telefonservice eller app, kan du roligt begynde at lade dine rejsedrømme udfolde sig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice