Billeje
Sandefjord
Oversæt
Norge // Sandefjord
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sandefjord: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil til din rejse rundt i Norge. Et attraktivt sted at begynde rejsen i bil kunne være Sandefjord, hvor du bl.a. kan blive klogere på hvalfangsthistorien, ligesom storbyer som Larvik, Drammen og Oslo samt de hyggelige småøer og natursmukke panoramaer er inden for nærmeste rækkevidde. Med Sixt biludlejning i Sandefjord kan du endvidere køre langs Oslofjorden og drømme dig væk til en tid, hvor vikingerne regerede over vandet. Med biludlejning i Sandefjord er du klar til at opleve Vestfold i Norge!

 
 • Sandefjord Torp Lufthavn
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.07:00 - 18:00
  Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Sandefjord Torp Lufthavn

  Sixt Billeje
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.07:00 - 18:00
  Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sandefjord

Sandefjord er en norsk perle ved Oslofjorden, og du har blot 20 minutter til Larvik, 1 time til Drammen og halvanden times kørsel til Oslo. Du befinder dig ganske enkelt i et smørhul, der både bliver domineret af vandet, sandstrandene, klipperne, skovene, småøerne og ikke mindst de større turistbyer. Med egen bil har du således chancen for at tage på rundrejse til de vidt forskellige byer, ligesom du kan tage på opdagelse i Færder Nationalpark, opleve det historiske sømærke ved Tønsberg Tønne og begive dig ind i det smukke Lardal. Der er også en lang række seværdigheder i selve Sandefjord, der især er kendt for sit hvalfangstmuseum. Du kan imidlertid også udnytte muligheden for at se den fantastiske skulpturpark i Midtåsen eller tage videre mod helleristningerne ved Haugen. Når du kører langs Oslofjorden, finder du også en række vikingespor. Bl.a. kan du få fortalt historien om Gokstadskibet. Denne høvdingegrav blev fundet nær Sandefjord, men skibet er i dag udstillet i Bygdøy nær Oslo. Med billeje i Sandefjord når du nemt begge destinationer på samme tur!

Sandefjord med egen lufthavn

Overvejer du biludlejning i Sandefjord, er det nemt at flyve direkte til Sandefjord Lufthavn, der blot ligger 10 minutter fra byen. Hent din udlejningsbil fra Sixt direkte i lufthavnen eller hos en af vores afdelinger og skyd bilferien i gang på dag 1. Du kan reservere den ønskede bilkategori via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til vores team. Kategorierne omfatter bl.a. økonomibiler og stationcars.

Book billeje i Sandefjord her og nu

Sixt Biludlejning giver dig mulighed for at booke udlejningsbilen allerede i dag, så du kan sætte gang i drømmerejsen til Norge. Med egen udlejningsbil får du friheden til at køre den rute, du altid har drømt om. Du kan samtidig vælge at lade tilfældighederne råde, når du bare må tage en klatretur langs klipperne eller et billede af den smukke Oslofjord!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice