Billeje
Rolvsøy
Oversæt
Norge // Rolvsøy
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rolvsøy: Sixt biludlejning online booking

Med en bil fra Sixt Biludlejning i Rolvsøy bliver du godt rustet til eventyrene rundt i Norge. Den lille, charmerende by Rolvsøy ligger i den sydøstlige del af landet og er placeret på en ø mellem de lidt større byer Fredrikstad og Sarpsborg, tæt på grænsen til Sverige. Hos Sixts kontorer finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsbiler, som kan lejes til en ganske fordelagtig pris, og vi hjælper dig hellere end gerne med at planlægge din billeje i Rolvsøy helt efter individuelle behov. Book via hjemmesiden, appen eller telefonisk ved kundeserviceteamet, så vi er forberedt inden din ankomst og kan få dig hurtigt ud på vejene.

 
 • Fredrikstad/Sarpsborg

  Sixt Billeje
  Dikeveien 34
  1661 Rolvsøy

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rolvsøy

Lad os tage dig med på en afslappet bilrejse til Norge. Rolvsøy er et godt startpunkt, hvis du søger idyl, og i området omkring byen finder du mange gode fiskemuligheder, cykelstier og vandreled. En kort køretur i nordøstlig retning mod Greåker tager dig til områdets militære fæstning, som stod færdigbygget i 1905, og i dag byder på en fantastisk udsigt over det omgivende landskab. Hvis du fortsætter i Sixtbilen, når du den historiske by Sarpsborg, hvor du blandt andet kan besøge de imponerende vandfald Sarpefossen. Fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Rolvsøy har du heller ikke mere end 15 km til den historiske by Fredrikstad, der er hjemsted for en af Skandinaviens bedst bevarede fæstninger, interessante museer samt en smuk skærgård, hvor du eksempelvis kan besøge øer såsom Hankø med dejlige badestrande. Lad intet holde dig tilbage på rejsen, når du lejer bilen ved Sixt!

Moderne Sixtbiler venter i Rolvsøy

Nabolandet mod nord har længe været en yndet feriedestination blandt danskerne, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Norge imponerer altid med sine betagende fjorde, charmerende, små byer og langstrakte vidder, der ofte virker ganske fortryllende. Sixt Biludlejning i Rolvsøy kan lette rejsen rundt i det sydlige Norge via vores lange række af kvalitetsbiler. Valget kunne stå mellem økonomibiler, 4x4'er og stationcars, der kan udstyres med både ekstraudstyr og tillægsydelser, når du bestiller billeje i Rolvsøy. Vil du sikre dig bilen allerede i dag? Så kontakt os med det samme. Vi har som brand været på markedet siden 1912 og har opbygget et hæderkronet varemærke, der er kendt over store dele af verden grundet vores mange kontorer. Vi er desuden mestre i at kombinere gode priser med toptunede biler, der fører dig sikkert gennem det ønskede landskab.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice