Billeje
Porsgrunn
Oversæt
Norge // Porsgrunn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Porsgrunn: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil til opholdet i Porsgrunn i det sydlige Norge, og filialen Sixt Biludlejning Porsgrunn er mere end klar til at hjælpe dig godt på vej. Filialen har en central beliggenhed i byen, hvor du f.eks. kan udforske byens lokalhistorie. Eller måske skal du ud i den smukke natur langs vandet? Nyde bøgeskoven i nærliggende Larvik? Uanset hvad der lokker dig hertil, giver du turen de bedste forudsætninger når du vælger billeje i Porsgrunn hos Sixt. Du kan derfor med fordel kontakte os.

 
 • Porsgrunn

  Sixt Billeje
  Norkynvegen
  3917 Porsgrunn

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Porsgrunn

Porsgrunn giver dig essensen af Sydnorge, idet du her kan glæde dig til et flot, bakket landskab, som omkranser fjorden. Har du lyst til at dykke mere ned i områdets historie, er der gode muligheder i form af områdets museer. Du kan for eksempel kombinere lokalhistorie med souvenirshopping med et besøg på Porsgrunns Porcelænsfabrik, som blev etableret i 1885, og hvis lange tradition og fine håndværk gør den til et oplagt valg til en dagstur i Sixtbilen. Porsgrunns bymuseum har også udstillinger om handelsbyens spændende historie, og derudover kan du også besøge det lokale søfartsmuseum, for med sin strategiske, sydlige beliggenhed og sin naturlige havn har Porsgrunn nemlig også været et vigtigt knudepunkt for norsk søfart gennem flere århundreder. Vil du opleve noget af landets flotteste natur, kan du med fordel tage Sixtbilen mod sydøst til Larvik. Her finder du Norges eneste bøgeskov, som i øvrigt også er den nordligst beliggende i verden, og vil du gerne koble helt af med en vandretur eller en hyggelig picnic, er det det helt rigtige sted. Endelig er der mulighed for at få sved på panden og sjov for hele familien ved at tage Sixtbilen til den nærliggende Skien Fritidspark, som byder på masser af aktiviteter året rundt, blandt andet beach volley, indendørs klatring, skøjtebaner og et vandland. Det er et sikkert hit hos legebarnet!

Fair priser hos Sixt

Vores kombination af premiumbiler og fornuftige priser er kendt verden over, selv her hos Sixt Biludlejning Porsgrunn! Udvalget bygger på personbiler, stationcars samt firhjulstrukne modeller, og alle vores biler holder en fremragende kvalitet, så du trygt kan begive dig ud i det norske landskab. Har du brug for ekstraudstyr i Sixtbilen, kan det også sagtens blive en del af din biludlejning i Porsgrunn. Derudover er vi selvfølgelig med på telefonen, hvis du har spørgsmål undervejs. Alting bliver bare lidt nemmere, når du vælger billeje i Porsgrunn!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice