Billeje
Oslo
Oversæt
Norge // Oslo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Oslo: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt og tag til Norges fortryllende hovedstad, Oslo, hvor der hverken er langt til skov, fjord, skipister eller pulserende butiksstrøg. Med biludlejning i Oslo har du det perfekte fundament for en rundrejse i regionen, der både kan bringe dig mod byer som Lillehammer og Sandefjord eller på øhop i Oslofjorden. Det er op til dig at udfylde brikkerne i dit helt eget rejseeventyr, og vi hjælper dig gerne på vej med førsteklasses udlejningsbiler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4, så book din billeje i Oslo allerede i dag.

 
 • Oslo Gardermoen Lufthavn
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Oslo Helsfyr
  Grenseveien 74
  0663 Oslo

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Oslo Gardermoen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Oslo Helsfyr

  Sixt Billeje
  Grenseveien 74
  0663 Oslo

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Oslo

Et lille stykke uden for Oslo finder du Gardermoen, Oslos lufthavn, og Sixt Biludlejning giver dig mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen, så eventyret kan tage sin begyndelse fra dag 1. Det er naturligvis også muligt at leje udlejningsbilen hos en af vores mange andre stationer i Osloområdet. Byen Oslo har en lang række seværdigheder, der bl.a. omfatter Nasjonalteatret, Nasjonalgalleriet og Karl Johan strøget med alt fra butikker til hoteller og restauranter. Byen er også rig på museumsoplevelser, der bl.a. omfatter Astrup Fernsley Museet, Munch Museet samt Kontiki Museet, hvor du kan få et fantastisk indblik i Thor Heyerdahls rejseoplevelser med dette legendariske skib. Andre topseværdigheder tæller Vigelands Skulpturpark, det kongelige slot og Holmenkollen. Med biludlejning i Oslo kan du sågar tage videre mod Lillehammer med de forskellige olympiske anlæg samt Sandefjord med det fantastiske hvalmuseum. Beliggenheden ved Oslofjorden giver dig også mulighed for øhop med mere end 40 øer.

Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber

Oslo er blot en af de mange destinationer, du har mulighed for at opleve med Sixt Biludlejning. Vores service er verdensomspændende, og skal du bruge en udlejningsbil på dit forretningsophold eller din storbyferie, er Sixt et godt valg. Vi er ikke blot en af de ældste aktører på markedet, vi er også et af de største selskaber, og vores udlejningsbiler holder altid en høj standard, men dog altid til favorable priser. Sammenlign gerne de forskellige priser og find den bilkategori, der stemmer bedst overens med dine behov.Måske søger du den rummelige stationcar til en familietur, en smart sportsvogn til forretningsopholdet eller en 4x4, der nemt bringer dig rundt i det kuperede terræn. Med billeje i Oslo får du det perfekte afsæt til rejsen i og omkring hovedstaden, Husk blot, at det kun er muligt at reservere en kategori og ej specifikke modeller.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice