Billeje i Narvik

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Narvik filial

Adresse

Ankenesveien 148, 8520 Narvik, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 21:00
Lør - Søn
10:00 - 21:00
Helligdage
10:00 - 21:00

Vores services ved Narvik

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Når du er ankommet til Narvik med fly, båd eller tog, kan du besøge Sixt Biludlejning Narvik, hente nøglerne til din bil og fortsætte din tur i din Sixt udlejningsbil ud i Nordnorges flotteste natur. Byen og den isfrie havn er i sig selv en attraktion med Fiskerimuseet, Museum Nord Narvik og Polarpark. Her midt blandt kyst, fjelde og det nordlige Atlanterhav finder du selveste Norges nationalbjerg, Stetind, og Trollkirka Limestone Cave. Byen med dens vigtige fiskerihavn er også centrum for forsyninger og transport til Nordnorge og Sverige. Herfra kan du drage ud i den vildeste natur, stå på ski, dyrke rafting og meget andet. Du kan køre imod den blændende midnatssol til Tromsø og Alta i nord i din udlejningsbil, eller til Harstad, Bodø eller Mo I Rana i syd, for ikke at tale om Kiruna i Nordsverige. Sixt udlejningsbilen klarer opgaven. Book bilen med Sixts billeje i Narvik og hent nøglerne på kontoret ved ankomsten.
Sixt Biludlejning i Narvik

Sixt Biludlejning i Narvik

Sixt besidder en stor ekspertise og lang erfaring inden for biludlejning og yder en service, der yder vores status som et af verdens førende biludlejningsselskaber retfærdighed. Vores personale vejleder dig gerne i, hvilken bil du skal vælge til dit ærinde i dette rå klima, og du kommer således trygt videre til dit bestemmelsessted. Du kan leje bilkategorier såsom stationcars, varevogne og 4x4 hos Sixt Biludlejning. Du kan også vælge billeje i Narvik med ekstraudstyr, herunder GPS'er, så lej bilen online, direkte over telefonen eller med app.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Narvik
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Narvik.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Narvik?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Narvik?
Book nemt et langtidslejemål hos Narvik ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Narvik

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Narvik?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Narvik

Vis mere