Billeje
Narvik
Oversæt
Norge // Narvik
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Narvik: Sixt biludlejning online booking

Kontakt meget gerne Sixt, hvis du står og har behov for at leje en bil. Sixt Biludlejning i norske Narvik er en af dine mange muligheder for at køre afsted i en toptunet Sixt bil, eftersom vi har mere end 4000 kontorer verden over. Narvik er den tredjestørste by i regionen Nordland i det nordlige Norge. Det er en af verdens nordligste byer, og Narvik ligger blot omtrent 200 km fra Polarcirklen. Uanset om du er til skisport og udendørs naturaktiviteter eller søger de unikke kulturoplevelser, har Narvik noget på hjerte. Den lejede bil er den oplagte løsning, hvis du gerne vil undgå at bruge turen på at planlægge ud fra køreplaner og dyre taxiture.

 
 • Harstad/Narvik Lufthavn
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00
  Book ved denne station

 • Narvik
  Ankenesveien 148
  8520 Narvik

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.10:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Harstad/Narvik Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Narvik

  Sixt Billeje
  Ankenesveien 148
  8520 Narvik

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00
  Lø. - Sø.10:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Narvik

Narvik er omgivet af enestående Atlanterhavsfjorde og spidse fjeldtoppe. Byen er synonym med udendørs aktiviteter, som du finder i overflod, og der er bestemt noget for alle aldre, så tag gerne børnene med i bilen. Området er eksempelvis et af de bedste steder i Skandinavien, hvad angår alpint skiløb. Tag familien eller vennerne med til en sjov dag på Narvikfjeldet, der tilbyder skiløb både for nybegyndere og avancerede skiløbere. Billeje i Narvik er ligeledes en rigtig god idé, hvis du vil sætte kurs mod en eller flere af byens i alt otte kirker, vil besøge det interessante Krigsmuseum eller booker en vildmarkstur, så du kan komme helt tæt på Norges betagende natur. En Sixt bil gør din rejse behagelig og meget lettere. En bil fra Sixt Biludlejning i Narvik er også virkelig praktisk, hvis du lander i Narvik Lufthavn, som ligger 80 km væk fra byen.

Udforsk Nordnorge i en komfortabel Sixt bil

Det er ret ligetil at vælge Sixt billeje i Narvik. Du har valget mellem at ringe til Sixt teamet, bestille via Sixt hjemmesiden eller anvende vores app på din smartphone. Udbuddet af udlejningsbiler er stort i Narvik, og det dækker alt fra moderne økonomibiler til robuste 4x4%u2019er. Nogle af Sixts større køretøjer kan faktisk rumme helt op til 15 personer. Sixt har gjort det til en prioritet at yde den bedste service, så du kan få opfyldt alle dine ønsker på rejsen. Hvis du skal på ferie eller forretningsrejse og ønsker ekstraudstyr for at lette turen, hjælper Sixt Biludlejning i Narvik dig meget gerne med at bestille GPS navigation til vildmarksturen, ubegrænset kilometertal, når du tager mod Polarcirklen, eller en autostol til familiens mindste. Eller? Vi har altid masser af konkurrencedygtige løsningsforslag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice