Billeje
Moss
Oversæt
Norge // Moss
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Moss: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Moss blive dit udgangspunkt for en fantastiske bilrejse i smukke Norge. Uanset om du skal på forretningsrejse, weekendtur eller en længere ferie, har Sixt Biludlejning i Moss bilen til din rejse. Vi er klar med alt fra solide udlejningsbiler til ekstraudstyr og gode tips! Du finder smukke Moss beliggende ved den dejlige sydøstkyst i Norge, tæt på hovedstaden Oslo samt herlige Drammen og Fredrikstad. Moss er både frodig og grøn, men tilbyder også nogle interessante museer og gallerier. Tag rundt i byen i din moderne og smarte udlejningsbil og slip for at være afhængig af offentlige transportmidler. Klik dig frem til bestillingsdelen på Sixts hjemmeside eller ring til os.

 
 • Moss

  Sixt Billeje
  Ryggeveien 55
  1523 Moss

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Moss

En Sixt bil fra kontoret i Moss gør det ekstra behageligt og overkommeligt at udforske byen samt den fascinerende region. Moss tilbyder en fantastisk blanding af skøn natur, gode afslapningsmuligheder samt kulturaktiviteter. Lad gerne udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Moss tage dig til en af de nærliggende strande, når vejret tillader det. Valget kunne falde på den smukke Tronvikstranda, eller hvad med at køre mod herregården Røed Gård på Mosshalvøen, så du kan opleve kunst og landbrugsprodukter. Hvis du trænger til flere kulturoplevelser, kan du besøge et af de mange gallerier i området, f.eks. det interessante og velkendte kunstgalleri Punkt Ø, Galleri F15 eller Galleri Kvinnelist. Gå heller ikke glip af den charmerende lystbådehavn, hvorfra du kan nyde en smuk solnedgang, eller det smukke Refnes Gods ved Oslofjorden. Sixt billeje i Moss gør transporten mellem de mange attraktioner meget mere komfortabel. Kontakt os gerne allerede i dag for at få hjælp med planlægningen af din bilrejse.

Fleksibilitet og høj kvalitet med Sixt

En bilrejse er måden at opleve Sydnorge på. Med en udlejningsbil på turen bestemmer du helt selv ruten og kan snuppe en fotopause, når du har lyst til det. Ring til kundeserviceteamet eller gå ind på vores hjemmeside for at bestille din foretrukne bilmodel ved Sixt Biludlejning i Moss. Kontoret tilbyder bl.a. pålidelige og moderne økonomibiler samt stationcars, og vi tilbyder dig fuld fleksibilitet med hensyn til returnering af køretøjet, som kan foretages 24 timer i døgnet. I forbindelse med billeje i Moss giver Sixt dig mulighed for at nyde ubegrænset kilometertal, og du kan desuden bestille forskellige servicetilføjelser, der styrker oplevelsen af Sixt som en pålidelig samarbejdspartner. Nyd Sixts professionalitet og konkurrencedygtige priser, når du skal på ferie eller forretningsrejse i Norge.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice