Billeje
Lakselv
Oversæt
Norge // Lakselv
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lakselv: Sixt biludlejning online booking

Hvis du trænger til at komme væk fra storbyens jag og stresse af i skøn, uspoleret natur, er billeje i Lakselv det helt rigtige valg. Den lille by ved Porsangerfjordens sydspids i Finnmarken byder på et væld af udendørsoplevelser uanset årstiden, og her har du både mulighed for at fiske i fjorden og vandre i den nærliggende nationalpark, og om vinteren kan du udforske området enten på snescooter eller hundeslæde! Hos Sixt Biludlejning Lakselv står vi selvfølgelig klar med en god transportløsning. Hjertelig velkommen til Norges Lakselv!

 
 • Lakselv Lufthavn

  Sixt Billeje
  Banak
  9700 Lakselv

  Ma. - Fr.08:30 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

 • Lakselv

  Sixt Billeje
  Banakveien
  9700 Lakselv

  Ma. - Fr.08:30 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lakselv

Her, helt oppe i Nordnorge, finder du et landskab, der indbyder til både ro og refleksion, men samtidig også til spændende udendørsaktiviteter hvor du garanteret får sved på panden og masser af gode ferieminder med hjem i bagagen. Porsangerfjorden tiltrækker hvert år lystfiskere fra nær og fjern, der alle håber på at få en af områdets store laks eller ørreder på krogen.Er du ikke til lystfiskeri, kan du i stedet sætte dig bag rattet i din Sixtbil og tage turen til den storslåede nationalpark Stabbursdalen, der har alt, hvad en naturelskers hjerte kan begære. Sixt kan selvfølgelig også sørge for transporten om vinteren, gerne med hjælp fra snekæder som ekstraudstyr. Har du lyst til at komme rundt på mere autentisk vis, har du også mulighed for at lade bilen stå for et øjeblik og i stedet udforske naturen på hundeslæde, som områdets samerbefolkning har gjort det i århundreder. Interesserer du dig for historie, har du derudover også mulighed for at tage en dagstur til Alta ca. 50 km væk.Mærk historiens vingesus ved de berømte helleristninger, der er næsten 6000 år gamle. Billeje i Lakselv og Finnmarken har noget for enhver, så lej bilen gennem Sixt. Ring eller skriv til os allerede i dag.

Sixt giver dig en optimal fleksibilitet

Lakselv er en by, der indbyder til udendørsoplevelser, og hos Sixt Biludlejning Lakselv bestræber vi os altid på at finde den bil, der gør, at du får mest muligt ud af din rejse. På vores kontor kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars. Alle biler er selvfølgelig moderne og nysynede, og ekstraudstyr som GPS eller autostol klares nemt i forbindelse med selve bestillingen. Herefter er det bare at sætte dig bag rattet og gå i gang med at udforske Finnmarken. Eventyret venter, men med Sixt som din rejsemakker behøver det ikke at vente længere end højst nødvendigt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice