Billeje
Kristiansand
Oversæt
Norge // Kristiansand
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kristiansand: Sixt biludlejning online booking

Kristiansand er på mange måder en drømmedestination for alle. Her får du nemlig adgang til en af Norges absolutte bedste dyreparker, ligesom badestrandene, historiske fæstningsværker med bunkere og kanonmuseer samt det livlige Fiskebrygga midt inde i bykernen er med til at danne en perfekt ramme om din kør selv ferie i Kristiansand. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Kristiansand i dag.

 
 • Kristiansand Kjevik Lufthavn
  Kristiansand Lufthavn
  4657 Kjevik

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Kristiansand
  Dronningens Gate 49
  4608 Kristiansand

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Kristiansand Kjevik Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kristiansand Lufthavn
  4657 Kjevik

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Kristiansand

  Sixt Billeje
  Dronningens Gate 49
  4608 Kristiansand

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kristiansand

Eftersom Kristiansand har egen lufthavn, er det nemt at rejse op til denne by i Sydnorge. Med billeje i Kristiansand bliver det endvidere problemfrit at tilbagelægge de 20 minutter ind til byen, hvor der venter storslåede oplevelser. Er du til livligt caféliv ved vandet, skal du stile mod Fiskebrygga, mens du kan finde ren rekreation ved byens strande og naturparken Ravnedalen. Du kan også mærke historiens vingesus, når du bevæger dig ud mod byens kanonmuseum samt bunkere og fæstningsværker. Det samme gælder på turen gennem Posebyen, der er Kristiansands gamle bydel. Med billeje i Kristiansand får du også en oplagt mulighed for at besøge Kristiansand Dyrepark, der ligger omtrent 11 km fra byen. Her venter der en lang række dyrearter fordelt i diverse temaområder, ligesom parken er ét stort forlystelsescentrum med vandland og Kardemomme by. Der er tale om en af Norges absolutte største seværdigheder.

På rundtur i Sørlandet

Med billeje i Kristiansand får du mulighed for at kombinere seværdighederne i Kristiansand med fantastiske oplevelser ude i Sørlandet. Hvad med en tur til Norges ældste fyrtårn, Lindesnes Fyr? Eller et smut i mineralparken i Evje, der har sjove aktiviteter for hele familien samt charmerende butikker med diverse smykker? Et andet herligt udflugtsmål ligger blot en god halv time fra Kristiansand. I byen Grimstad kan du nyde den romantiske stemning, mens seværdighederne leder dig tilbage til en tid, hvor både Henrik Ibsen og Knut Hamsun bevægede sig rundt i byen.

Lej trygt din bil hos Sixt

Biludlejning i Kristiansand gennem Sixt er den praktiske løsning, hvis du vil have frihed på de norske landeveje. Sixt er et globalt biludlejningsselskab og er et af de største på verdensplan. Hos afdelingerne i bl.a. Kristiansand kan du leje alt fra økonomibiler til varevogne, 4x4, stationcars og sportsvogne. Udlejningsbilerne hos Sixt holder et højt niveau og fås til favorable priser, så en udlejningsbil fra Sixt er det helt rigtige til weekendopholdet, storbyferien eller forretningsopholdet i Kristiansand! Lej din bil ved at ringe til os eller bestil den over hjemmesiden.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice