Billeje
Kongsberg
Oversæt
Norge // Kongsberg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kongsberg: Sixt biludlejning online booking

Uanset hvad der bringer dig til naturskønne Norge, er det en fremragende idé at leje en kvalitetsbil ved en Sixt Biludlejning i Kongsberg. Alle Sixts udlejningsbiler holder en meget høj kvalitet, men udskiftes jævnligt, for at standarden altid er førsteklasses og ikke blot god. Når du bestemmer dig for at bestille billeje i Kongsberg, kan du besøge selv de mest afsides naturområder. Dejlige Kongsberg er beliggende i den sydøstlige del af landet, tæt på storbyer, Oslofjorden og gode skisportsteder.

 
 • Kongsberg

  Sixt Billeje
  Kobberbergsveien 6
  3615 Kongsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Kongsberg

Glæd dig over at have booket en udlejningsbil af høj kvalitet ved Sixt, for det betyder nemlig, at du frit kan opdage det sydlige Norge, og du er herre over ruten. Mange kommer til Kongsberg for at stå på ski, og Kongsberg Skisenter er et ideelt valg for alle rejsende, hvad enten man hører til gruppen af nybegyndere eller de lidt mere øvede udøvere. Det er desuden værd at slå et smut forbi Kongsborgs store barokkirke med det nydelige orgel eller at tage turen fra Sixt Biludlejning i Kongsberg til det interessante Minedriftsmuseum, hvor man kan få et indblik i byens historiske sølvminedrift og norske mineraler. Hvis du vil udnytte Sixtbilen til længere udflugter, kan du eksempelvis nemt køre de ca. 40 km til Drammen, hvor du blandt andet kan besøge observationsdækket og frilandsmuseet Spiralen, ligesom du kan sætte kurs mod den charmerende hovedstad Oslo, som ligger godt 80 km nordøst for Kongsberg. Når du bestemmer dig for at leje en bil til din rejse, bestemmer du selv tempoet.

Friheden bliver stor på Norgesrejsen med bil

Det er op til dig, hvad der skal ske på din rejse, men som erfaren biludlejer har Sixt både bilen og udstyret, der passer dig og rejseselskabet. Nyd eksempelvis et ubegrænset kilometertal i forbindelse med billejen i Kongsberg, bestil en tagbøjle til sportsudstyret eller tilføj en ekstra chauffør på lejekontrakten, hvis I vil være flere om at køre den komfortable udlejningsbil. Vores mange stilfulde og prisvenlige køretøjer ved Sixt Biludlejning i Kongsberg kommer i diverse størrelser og prisklasser, lige fra smarte og kompakte økonomibiler til rummelige og moderne stationcars og 4x4'er, så der er også en Sixtbil til dig. Vores udlejningsservice har været i gang siden 1912, hvor vi startede ud på det tyske marked, men i dag kan du finde os i stort set alle dele af verden, så vi er altid klar til at tage med dig på tur.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice