Billeje
Hesseng
Oversæt
Norge // Hesseng
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hesseng: Sixt biludlejning online booking

Bestil udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Hesseng og glæd dig til et rejseeventyr i det nordlige Norge. Den lille, naturskønne by Hesseng er beliggende i den nordøstlige del af landet, ca. 5 km fra den russiske grænse og 20 km fra den svenske. Det er oplagt at leje en bil i området, da det kan være ret svært at tage rundt med offentlige transportmidler. En lejet bil på rejsen betyder, at du kan udforske afsides naturområder og spændende seværdigheder i et tempo, der tiltaler dig. Du skaber dig nemt et overblik over vores kvalitetsbiler og ekstraudstyr her på hjemmesiden og kan derefter bestille din billeje i Hesseng online eller pr. telefon.

 
 • Kirkenes Lufthavn
  Høybuktmoen
  9912 Hesseng

  Ma. - Fr.07:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kirkenes
  Arbeidergaten 2
  9901 Kirkenes

  Ma. - Fr.07:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Kirkenes Lufthavn

  Sixt Billeje
  Høybuktmoen
  9912 Hesseng

  Ma. - Fr.07:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Kirkenes

  Sixt Billeje
  Arbeidergaten 2
  9901 Kirkenes

  Ma. - Fr.07:00 - 21:00
  Lø. - Sø.09:00 - 21:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hesseng

Uanset om du planlægger at holde dig til byen Hesseng eller vil udforske mere af regionen Finnmark, vil en Sixtbil lette transporten til og fra hotellet, naturoplevelserne og de kulturelle seværdigheder. Udnyt gerne køretøjet fra din valgte Sixt Biludlejning i Hesseng til at køre sydpå til den dejlige nationalpark Øvre Pasvik, hvor du kan vandre blandt søer og fyrretræsskove og i det hele taget nyde at være omgivet af et rigt dyreliv, der blandt andet inkluderer vandfugle, bjørne og elge. Du kan også tage den korte køretur op til Bugøynes, hvor du har mulighed for at deltage i fiskeri af kongekrabber, ligesom du kan besøge Kirkenes, hvor du blandt andet finder bunkeren Andersgrotta fra Anden Verdenskrig. Derudover vælger mange naturligvis en ferie i denne del af Norge for at opleve det enestående nordlys Aurora Borealis, der danser over nattehimlen, samt for at tage på en tur i hundeslæde med Alaskan Huskys, der bringer dig gennem det imponerende landskab.

Find din robuste udlejningsbil hos Sixt

Med det til tider ret hårde og vilde terræn i Nordnorge kan det være helt ideelt for dig at leje en af vores robuste og komfortable 4x4'er, der ubesværet fører dig rundt i de smukke naturlandskaber. Derudover kan du blandt andet også få råderet over topmoderne og pålidelige stationcars og økonomibiler i forbindelse med billejen i Hesseng. Vi udskifter ofte vores Sixtbiler for at sikre, at komforten og sikkerheden er helt i top på din bilrejse. Det er altid helt op til dig at vælge, hvor længe du vil leje bilen for ved din valgte Sixt Biludlejning i Hesseng. Du lejer trygt bilen her hos os. Vi er nemlig et af verdens største biludlejningsfirmaer, ligesom vores historie går tilbage til 1912.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice