Billeje
Haugesund
Oversæt
Norge // Haugesund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Haugesund: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Haugesund udlejer førsteklasses biler til fantastiske priser, og du vælger naturligvis frit din favoritbil til bilrejsen gennem Norge. Sixt personalet overrækker bilnøglerne, når du ankommer til kontoret, og herefter er det op til dig at sætte kursen. Haugesund er placeret i det sydvestlige Norge og er omgivet af hav og smuk natur. Området byder på fascinerende historieseværdigheder, ligesom du har alle muligheder for at nyde de naturskønne omgivelser på egen hånd i den lejede bil. Kom bag rattet i din moderne og pålidelige Sixt bil, som du bestiller pr. telefon eller via vores hjemmeside, og lad herefter startskuddet lyde til dit eventyr i Haugesund og omegn.

 
 • Haugesund Lufthavn

  Sixt Billeje
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Haugesund

  Sixt Billeje
  Bøvågen 50
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Haugesund Havn

  Sixt Billeje
  Only for cruise ship passenger
  5527 Haugesund

  Ma. - Fr.07:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Sauda

  Sixt Billeje
  Birkelandsvegen 102
  4200 Sauda

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Haugesund

Destinationen Haugesund byder på oplevelser og seværdigheder for enhver smag. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Haugesund behøver du ikke at bekymre dig om offentlige transportmidler, da du på ingen tid kan nå rundt til byens festivaler og lignende aktiviteter i byen. Haugesund har også en rig vikingehistorie, og den begynder med et besøg på Nordvegens historiecenter. Museet viser dig film, ligesom du kan betragte vikingeobjekter, men centret giver dig også mulighed for at prøve at skyde med bue og pil eller tage på en guidet tur. Med billeje i Haugesund kan du desuden tage turen til Hardanger, hvorfra du kan køre videre til gletsjere, fjorde og skisportssteder. Nyd friheden og mulighederne, som en Sixt bil giver dig.

Lad Sixt hjælpe dig med bilrejsen i Norge

Sixt Biludlejning i Haugesund tilbyder dig gode tilbud på moderne køretøjer og praktisk ekstraudstyr. Det omfattende sortiment kan imødekomme ethvert budget og alle behov. Lej f.eks. en smart stationcar eller økonomibil til ferien eller forretningsrejsen. Vores robuste 4x4 kan være det naturlige valg, hvis du vil på eventyr i naturen, ligesom en rummelig varevogn er perfekt som en fragtløsning. Tøv heller ikke med at booke tilbehør som GPS navigation, autostole eller ubegrænset kilometertal, når du vælger Sixt billeje i Haugesund. Sixt har mange års erfaring med at udleje førsteklasses biler til tilfredse kunder, og vigtige nøgleord for Sixt er personlig service, fleksibilitet og pålidelighed. I dag råder vi over mere end 4000 kontorer på internationalt plan, og vi vejleder dagligt tusindvis af kunder mod deres drømmedestinationer. Hvorfor ikke vælge bilen frem for toget eller busserne? Lad Sixt gøre opholdet i det sydvestlige Norge magisk. Lej alleredei dag en bil til besøget i Haugesund. Det er en god investering!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice