Billeje
Harstad
Oversæt
Norge // Harstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Harstad: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Harstad, så du kan opdage Norge på afslappende vis. Hvis du er træt af allerede planlagte busrejser og offentlige transportmidler, er det en fremragende idé at i stedet booke bilen hos Sixt. Med din billeje i Harstad udgår bilrejsen fra det nordvestlige Norge, og i området finder du noget af landets mest unikke og fortryllende natur. Her på Sixts hjemmeside kan du skabe dig et godt overblik over vores mange moderne kvalitetsbiler og tilbehør, og når du er klar til at bestille, er det blot at gribe telefonen eller klikke dig frem til den online bestillingsfane.

 
 • Harstad/Narvik Lufthavn
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00
  Book ved denne station

 • Harstad/Narvik Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Harstad

Harstad og omegn byder på enestående natur, som du bare må udforske, især når du har adgang til en udlejningsbil. Lad eksempelvis udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Harstad tage dig hen til det 412 meter høje bjerg Nupen, som er et populært udsigtspunkt for de rejsende, der vil beundre midnatssolen, eller sæt kurs mod kystfæstningen Elgsnes, der er omgivet af en kridhvid sandstrand og enestående bjerge. Derudover kan du naturligvis også tage på længere roadtrips til seværdigheder i Nordnorge. Besøg eksempelvis Polar Zoo i Bardu, der er hjemsted for bjørne, ulve og elge, og som ligger ca. 80 km og 1,5 times kørsel væk. Du kan også vælge at køre de godt 120 km til smukke Abisko i det nordligste Lapland, hvilket vil tage omkring 2 timer fra Harstad.

Gør rejsen til din helt egen i Sixtbilen

Harstads beliggenhed langt væk fra større byer og omgivet af uspoleret natur betyder, at en udlejningsbil på rejsen næsten er en nødvendighed. Udnyt et af vores mange køretøjer til at udforske regionens natur eller til at besøge nogle af Nordnorges charmerende storbyer på en behagelig måde. Det er op til dig at vælge din foretrukne bilkategori ved Sixt Biludlejning i Harstad, herunder vores stationcars, 4x4'er eller økonomibiler, og hos Sixt er udlejningsservicen altid omfattet af moderne udlejningsbiler, der samtidig er af nyere dato, hvorfor komforten er helt i top. Hvis du rejser med mindre børn, kan det også være en god idé at leje en autostol til rejsen, mens du med et ubegrænset kilometertal slipper for at bekymre dig om, hvor langt du har kørt i forbindelse med din billeje i Harstad. Få tid til at se og opleve mere på rundrejsen i Norge, samtidig med du udnytter udlejningsbilens høje komfort og de konkurrencedygtige priser hos Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice