Billeje
Halden
Oversæt
Norge // Halden
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Halden: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Halden blive dit udgangspunkt for en bilrejse i vores magiske naboland Norge. Med et køretøj fra en Sixtafdeling i Halden starter du ud i den sydøstlige del af landet, og blot et par kilometer fra den svenske grænse. Den lille, hyggelige by byder på dejlige seværdigheder og gode muligheder for afslapning, og en Sixtbil giver dig de bedste forudsætninger for at udforske andre dele af landet på en afslappet måde. Så lej en bil og drop i samme omgang busser eller toge, der ofte kan være en hindring for spontane roadtrips. Billeje i Halden er tilgængelig fra og med i dag, så udnyt denne unikke chance.

 
 • Halden

  Sixt Billeje
  Svinesundparken 11
  1788 Berg i Østfold

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Halden

Når du lejer en bil i Halden, bliver du herre over din egen rejse gennem det sydlige Norge. Udlejningsbilen kan blandt andet tage dig til den spændende, historiske Fredrikstenfæstning syd for Halden, som blev bygget i forbindelse med Torstensonkrigen og stod færdig i 1645, eller du kan sætte kurs mod Brygga Kultursal i Halden for at opleve en klassisk koncert i de gode lokaler. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Halden. Naturelskere vil nyde et vinterbesøg ved Tistedalen skianlæg, hvor man kan stå på ski i varieret terræn eller tage en vandretur ved søen Store Erte, som ligger godt 10 km øst for Halden.

Realisér drømmen om en kør selv ferie gennem Norge

Din billeje i Halden bygger på en række valgmuligheder, hvorfor du kan være med til at tegne egne ønsker for turen. Udvalget af moderne køretøjer er stort hos Sixt, og uanset om du er på udkig efter en kompakt økonomibil, robust firehjulstrækker, moderne stationcar eller rummelig varevogn, har vi den rigtige udlejningsbil på lager. Bemærk blot, at vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel, da dette afhænger af kontorets udbud på dagen, du henter bilen, men du har fuld råderet over den kategori, du gerne vil leje bilen fra. Du bestemmer selv, hvor længe du vil leje din førsteklasses bil for og hvis du skulle have brug for tilbehør, er det enkelt at tilføje dette til bestillingen. Med flere navne på lejekontrakten kan I for eksempel dele ansvaret for at køre, mens en tagbøjle kan give ekstra plads til bagage og sportudstyr, ligesom GPS navigation holder dig på sikker kurs ude på de norske landeveje. Velkommen til Sixt Biludlejning i Halden!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice