Billeje
Gardermoen
Oversæt
Norge // Gardermoen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gardermoen: Sixt biludlejning online booking

Find din udlejningsbil til Norgesrejsen hos Sixt Biludlejning i Gardermoen. Lufthavnen Gardermoen ligger blot en kort køretur nord for landets hovedstad Oslo og Norges smukke fjorde og kyster. Selvom standarden på offentlig transport generelt er meget høj i Norge, er busser og toge også kendt for at være dyre. Hvis du i stedet vælger at leje en bil hos Sixt, kan du spare mange penge, især hvis du vil på opdagelse til forskellige byer og naturområder. Du bestiller nemt dit foretrukne køretøj via Sixts hjemmeside, app eller ved at ringe til Sixtteamet. Vi hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål, så du er godt klædt på til rejsen rundt i Norge.

 
 • Oslo Gardermoen Lufthavn
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Oslo Gardermoen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gardermoen

Gardermoen er navnet på Oslos vigtigste lufthavn, som også tjener som Norges største internationale gateway. Sixt Biludlejning i Gardermoen ligger omkring 50 km nord for selve Oslo. Følg motorvejsnetværket, der hurtigt tager dig til hovedstaden, hvor du bl.a. kan nyde den smukke operabygning ved Oslofjorden, en vandretur i den dejlige Frognerpark eller Kongeslottet. Hvis du vælger at køre fra Gardermoen og ned til sydkysten, venter der fantastiske strande, charmerende øer og gode muligheder for at nyde sejlads og fiskeri. I området kan du desuden nyde herlige fiskerestauranter, ligesom der er mange gode muligheder, når det kommer til overnatning. Sixt billeje i Gardermoen gør det muligt at tage på dagsture til de steder, som de offentlige transportmidler ikke når. Book din næste bilrejse til Gardermoen med Sixt og spar både ting og penge under opholdet.

Fremragende service og kvalitet hos Sixt i Gardermoen

Sixt strækker sig hellere end gerne det lille ekstra for, at din billeje i Gardermoen bliver så behageligt og afslappet som overhovedet muligt. Du finder et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler ved kontoret, der imødekommer forskellige behov og krav. Naturligvis omfatter sortimentet både smarte økonomibiler og praktiske stationcars, men du kan også bestille en robust 4x4 til vildmarkseventyret eller en rummelig varevogn eller minibus, hvis du skal fragte ting, eller hvis I er et større selskab. Hos Sixt Biludlejning i Gardermoen er det en prioritet, at rejsende skal kunne komme hurtigt bag rattet i udlejningsbilen og få en god start på turen. Hvis du vil lette rejsen med GPS navigation, dækning af flere førere, ubegrænset kilometertal eller en kaskobeskyttelse, hjælper vi gerne med at arrangere de forskellige ting. Sixtteamet er del af en større global enhed, og vi er en af de største aktører på området.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice