Billeje
Fredrikstad
Oversæt
Norge // Fredrikstad
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fredrikstad: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Frederikstad og oplev byens smukke gamle bydel med huse fra det 18. århundrede og små, hyggelige butikker. Eller hvad med at lade børnene prøve at indtage byens historiske fæstningsbygninger, der både taler til voksne og børns fantasi. Du kan såmænd også opleve romantiske stunder på byens smukke ø, Isegran, eller få kulturinteressen vakt med besøg i Frederikstad museum eller Roald Amundsens fødehjem. Med Sixt Biludlejning i Frederikstad i Norge er der lagt op til en begivenhedsrig rejse, og du bestemmer helt og holdent kursen.

 
 • Fredrikstad/Sarpsborg

  Sixt Billeje
  Dikeveien 34
  1661 Rolvsøy

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Frederikstad

Vælger du biludlejning i Frederikstad, får du chancen for at rejse rundt i Norges Østfold. Ved at tage udgangspunkt i Frederikstad får du også mulighed for at besøge nabobyen Sarpsborg, da de to byer er tæt forbundne. I Frederikstad er det især Gamlebyen, der stjæler billedet. Slentr langs hyggelige stræder, der bringer dig forbi charmerende butikker og restauranter, hvor du kan skrue helt ned for tempoet og indsnuse den historiske atmosfære, der fremdyrkes med de charmerende huse fra det 18. århundrede. Overalt i Frederikstad mærker du dog dette historiske vingesus, da byen er en af Norges bedst bevarede fæstningsbyer. Kører du Sixt bilen ud til vandet, kan du bl.a. hoppe med ombord på en af de mange både, der tager dig med på hvalsafari. Det er også en idé at tage ud mod øen Isegran midt inde i byen og få en bid mad, inden du kører videre ud i Østfold. Et udflugtsmål kunne passende være Borge, hvor du finder Roald Amundsens fødehjem, eller Halden med fæstningen Frederikssten og det smukke kanalløb. Billeje i Frederikstad giver dig kort sagt alle muligheder for at dyrke historien i natursmukkerammer.

En økonomibil eller stationcar?

Billeje i Frederikstad kan bestilles over nettet eller telefonen, og bestillingen kræver kun få trin. Du skal her bl.a. tage stilling til, hvilken kategori du gerne vil bestille fra. Med en forhåndsreservation er det ikke muligt at leje specifikke modeller. De vidt forskelligartede kategorier tæller bl.a. stationcars, økonomibiler, 4x4 og varevogne, og samtlige biler hos Sixt holder en yderst høj kvalitet, der modsvarer vores status som et af verdens største og ældste biludlejningsselskaber. Historien om Sixt går helt tilbage til 1912, og i dag er der tale om et verdensomspændende foretagende, der har stationer verden over. Vi gør ganske enkelt billeje til et nemt valg, da standarden på udlejningsbiler og kundeservice er høj, og priserne er lave.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice