Billeje
Flekkefjord
Oversæt
Norge // Flekkefjord
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Flekkefjord: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Flekkefjordv ed Sørlandskysten udlejer prisvenlige køretøjer til bilrejser i Norge. Lej f.eks. en bil til weekendturen eller forretningsrejsen i Flekkefjord, som ligger i den sydlige del af landet. Byen er omgivet af smuk natur og er placeret mellem de større byer Stavanger og Kristianstad. Med en bil på turen kan du køre lige derhen, hvor du vil i det tidsrum, der passer ind i dine planer. Du kan roligt foretage en sammenligning af Sixtbilernes egenskaber og priser på hjemmesiden, så du finder frem til din foretrukne bilkategori.

 
 • Flekkefjord
  Trøngsla 3
  4405 Flekkefjord

  Ma.07:00 - 16:00
  Ti.07:00 - 18:00
  On. - Fr.07:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Flekkefjord

  Sixt Billeje
  Trøngsla 3
  4405 Flekkefjord

  Ma.07:00 - 16:00
  Ti.07:00 - 18:00
  On. - Fr.07:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Flekkefjord

I Flekkefjord kan du f.eks. lægge ud med at køre i retning af Flekkefjordbanen, hvis du søger en anderledes og unik oplevelse og et afbræk fra køreturene. Her kan du nemlig cykle på specialcykel, så langt du orker på de 17 km lange, gamle jernbaneskinner, der tager dig gennem hele 13 tunneler. Med billeje i Flekkefjord kan du også vælge et besøg på det interessante Flekkefjord Museum, og hvis vejret tillader det, er den dejlige Tjørsvågstrand oplagt til ren afslapning. Hvis du imidlertid har lyst til et længere roadtrip, har du heller ikke langt fra Sixt billeje i Flekkefjord til spændende Stavanger, hvor du bl.a. kan besøge det verdensberømte fjeldplateau Preikestolen, der har en helt fantastisk udsigt over Lysefjorden. Oplev alt dette og meget mere i en moderne kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning.

Få friheden til at udforske Flekkefjord på dine præmisser

Sixt har udlejet førsteklasses biler siden 1912, og vi har dermed erhvervet os en uvurderlig indsigt i, hvad der får kunderne til at vælge den specifikke leverandør. Hos Sixt tror vi på prisvenlige biler for alle samt en uovertruffen kundeservice. Når du bestiller lejebilen ved Sixt Biludlejning i Flekkefjord, kan du trygt regne med, at der er tale om et køretøj af nyere dato, der holder en høj standard og kommer fra et verdensbrand. Blandt Sixtafdelingens mange bilkategorier er bl.a. stationcars og økonomibiler nogle af valgmulighederne, og hvis du har brug for ekstraudstyr eller nyttige tjenester, er det lynhurtigt at få det med pålejekontrakten. Få f.eks. yderligere en person dækket på lejekontrakten, så I kan dele ansvaret om at køre de lange stræk, bestil GPS navigation, så du slipper for at skulle fumle med kort, eller tilføj ubegrænset kilometertal, hvis du ønsker friheden til at udforske naturen udenfor Flekkefjord. Når du har fundet drømmebilen og tilbehøret, bestiller du via Sixts hjemmeside eller pr. telefon.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice