Billeje
Eveneskjær
Oversæt
Norge // Eveneskjær
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Eveneskjær: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Evenskjer, hvis du vil have mest muligt ud af opholdet i Norge. Evenskjer ligger i det nordlige Norge, og når du foretager billeje her, kan du tage vidt omkring, præcis som du har lyst til. Udforsk den hyggelige nordnorske by og de naturskønne omgivelser i din komfortable og pålidelige Sixtbil. Der er gode muligheder for at stå på ski eller vandre i området, og alt efter årstiden for din rejse kan du opleve det uforglemmelige Nordlyset og de skiftende farvekonstellationer, der danser over himlen. Med en udlejningsbil bliver det meget lettere at køre rundt, og du kan nyde ferien i dit tempo.

 
 • Harstad/Narvik Lufthavn
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00
  Book ved denne station

 • Harstad/Narvik Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Evenskjer

Dette dejlige område af Norge byder på mange smukke pladser, betagende natur og spændende kultur og natur. Du finder eksempelvis mange traditionelle og charmerende fiskebyer langs kysten, og der er gode muligheder for at udforske vild natur på bilrejsen. Sixt billeje i Evenskjer er ideelt, hvis du eksempelvis planlægger en dagstur til Abisko National Park i Kiruna, hvor du kan vandre og udforske det slående og usædvanlige landskab. Du kan også tage en tur til charmerende Narvik, hvor du kan stå på ski hele dagen og nyde udsigten over den enestående Ofotfjord, eller sætte kurs mod Nordnorges største by Tromsø, hvor der venter markante seværdigheder såsom Ishavskatedralen og Polarmuseet. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvad du vil foretage dig med bilen fra Sixt Biludlejning i Evenskjer, så nyd friheden på din bilrejse.

Kurs mod Nordnorge med erfarne Sixt

Sixts biludlejningsfilialer i Evenskjer tilbyder førsteklasses udlejningsbiler, så du kan tage rundt i byen og i selve Nordnorge. Nyd det brede udvalg af bl.a. moderne og praktiske, stationcars, økonomibiler og varevogne, som alle er i fremragende stand, hvilket betyder, at du sagtens kan vove dig længere væk til nabobyer og naturområder. Sixtkontoret i Evenskjer muliggør desuden afhentning eller returnering af udlejningsbilen, når det bedst passer dig, takket være vores 24 timers service. Med billeje i Evenskjer får du også mulighed for at bestille en passende kaskobeskyttelse, og du kan nyde ubegrænset kilometertal for fuld fleksibilitet. Bestil gerne tilbehør, såsom GPS navigation, udstyr til transport af skiudstyr eller en autostol til den lille. En udlejningsbil er en behagelig og ganske prisvenlig løsning, når du vil have tid til at nyde Evenskjer. Desuden er du med valget af Sixt i selskab med et af de mest prominente navne i biludlejningsbranchen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice