Billeje
Egersund
Oversæt
Norge // Egersund
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Egersund: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil til ferien eller forretningsrejsen i Norge ved Sixt Biludlejning i Egersund. Med en udlejningsbil på rejsen slipper du for at skulle tilpasse din rejserute efter offentlige transportmidler og kan tage dagen helt, som den kommer. Sixts billeje i Egersund er omfattet af en favorabel pris, og takket være vores altid personlige kundeservice hjælper vi dig med at tilpasse bestillingen efter dine krav og ønsker. Forhåndsbestiller du hjemmefra, sparer du endda tid ved ankomsten, idet vi har haft mulighed for at færdiggøre lejekontrakten og finde den helt rigtige bil til dig.

 
 • Egersund

  Sixt Billeje
  Høljebakkane 10
  4373 Egersund

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Egersund

Igangsæt din bilrejse i Egersund ved Norges smukke sydkyst og tag på opdagelsesrejse i denne dejlige region. Kystbyen Egersund ligger ca. 70 km syd for den større by Stavanger, og byen var allerede under vikingetiden en vigtig havn og et centrum for hedensk gudsdyrkelse. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Egersund, bliver det forbavsende enkelt at opdage byens mange seværdigheder. Lad gerne Sixtbilen tage dig forbi Egersunds omfattende havn og en tur gennem byens centrum, hvor du kan beundre de mange træbygninger, der er nogle af Europas mest imponerende. Egersund er desuden kendt for sit potteri og keramik, og et besøg i byen er ikke fuldendt uden et smut forbi det interessante Fayancemuseum, der giver et godt indblik i byens historie, og som huser mange genstande fra den tidligere fabrik. Udnyt endelig også udlejningsbilen til at besøge dejlige naturområder såsom Geoparken med de imponerende klippeformationer, havudsigter og det 109 fod høje Eigerøy fyrtårn sydvest for Egersund.

Opdag Norge i bilen fra Sixt

Egersund er et fremragende sted at leje en bil, da du her kan pendle ud og ind af Sydnorges fantastiske naturlandskaber. I forbindelse med din billeje i Egersund kan du nemt tilføje praktisk tilbehør til bestillingen, eksempelvis GPS navigation og komfortable autostole, eller nyde gavn af vores ekstra tjenester, herunder et ubegrænset kilometertal og ekstra dækninger, der kan gøre din bilrejse en tand mere tryg, selvom vores biler allerede lever op til den bedste komfort. Tag på opdagelse i den vilde natur med en robust og rummelig 4x4'er eller lej eksempelvis en moderne stationcar, der giver plads til hele famillien eller rejseselskabet. Lej fra den ønskede bilkategori pr. telefon ved kundeservice, via hjemmesiden eller smartphoneappen. Du kan naturligvis også dukke op på din valgte Sixt Biludlejning i Egersund, når du lige står og mangler en bil på rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice